Finanțe Stiri

Western Union a depasit 1 miliard de conturi bancare

22 ian. 2016 2 min

Western Union a depasit 1 miliard de conturi bancare

Reading Time: 2 minute

Western Union, unul din liderii globali in servicii de plati, anunta depașirea pragului de 1 miliard de conturi bancare catre care pot fi directionate transferuri de bani de catre consumatorii din intreaga lume, prin intermediul platformei transfrontaliere Western Union (WU).

„Western Union este recunoscuta ca lider global in servicii de plati, dispunand de o retea combinata de locatii ale agentilor, ATM-uri și servicii online. Aceasta capabilitate suplimentara care permite transferuri catre peste un miliard de conturi bancare ofera consumatorilor o gama de optiuni fara echivalent pentru a face transferuri de bani prin Western Union”, a declarat Hikmet Ersek, Președinte si CEO Western Union, intr-un comunicat de presa.

„Aceasta capabilitate a retelei care permite tranzactii catre cont reprezinta o evolutie fireasca a platformei transfrontaliere Western Union si face parte din strategia omni-canal prin care urmarim sa caștigam noi clienti din segmentul celor care folosesc deja in mod curent tehnologia digitala, sunt bancarizati și utilizeaza servicii pe telefonul mobil. Western Union urmarește activ inovarea digitala la nivelul intregii companii, extinzand, astfel, gama de optiuni pentru consumatori privind canalele prin care pot face transferuri de bani si facilitand incluziunea financiara in tarile in curs de dezvoltare de pe tot cuprinsul globului”, a adaugat Hikmet Ersek.

Consumatorul poate face transferuri fie folosind bani fizici, fie un card de debit sau un card de credit, in mod rapid, eficient si cu costuri optime, direct catre contul receptorului prin intermediul www.westernunion.com In acest scop, el poate folosi fie o interfata online, de pe computer, fie dispozitive mobile, acolo unde sunt disponibile. Clientii pot, de asemenea, sa trimita bani fizici intr-un cont dintr-o locatie din reteaua agentilor WU. transfer bancar

Platforma transfrontaliera Western Union reprezinta o solutie FinTech de varf și una din primele folosite in industrie. Ea fructifica posibilitatile oferite de o noua platforma web si de aplicatiile mobile cele mai utilizate, combinandu-le cu solutii digitale de plata pentru trimiterea și primirea de bani si conversia valutara pentru a oferi clientilor acces la portofele mobile si la un miliard de conturi bancare.

In plus, aceasta platforma integreaza și intreaga infrastructura WU de conformitate și reglementari legale in vigoare privind spalarea de bani și folosește tehnologii big data Hadoop de ultima generatie pentru a facilita transferuri eficiente si rapide de bani in intreaga retea de peste 500.000 de locatii ale agentilor in 200 de tari si teritorii și in reteaua de peste 100.000 ATM-uri si chioscuri, precumsi online, in 33 de tari.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: