Stiri Lifestyle

Whisky-ul taiwanez, premiat internațional

18 dec. 2017 2 min

Whisky-ul taiwanez, premiat internațional

Reading Time: 2 minute
kavalan 1
Distileria King Car Kavalan

Distileria King Car Kavalan, unde se produce Kavalan, cel mai renumit whisky din Taiwan, a fost desemnată ”Distiller of the Year” la International Wine and Spirit Competition (IWC) 2017, cea mai înaltă distincție acordată în cadrul prestigiosului program dedicat tuturor producătorilor de băuturi spirtoase din lume.

kavalan single maltTitlul este cel mai important premiu IWSC cu care este recunoscut Producătorul Anului din categoria de băuturi spirtoase, din care fac parte vodca, ginul, coniacul, romul, lichiorul și whisky-ul.

Kavalan a câștigat Premiul Producătorul Anului la categoria Băuturilor Spirtoase, acordat de IWSC, de șase ori, în anii 2011, 2012, 2013, 2015, 2016 și acum, în 2017. Kavalan Solist Ex-Bourbon Single Cask Strength a obținut, de asemenea, şi premiul 2017 IWSC “Trophy” pentru cel mai bun whisky produs în afara Scoției.

În calitate de pionier al whisky-ului produs în Taiwan, Kavalan a câștigat în mod repetat cele mai înalte distincții în domeniu. Solist Amontillado Sherry Single Cask Strength a fost desemnat ”Cel mai bun whisky single malt single cask” în 2016 la prestigioasele World Whiskies Awards (WWA), iar Solist Vinho Barrique a câștigat titlul „Cel mai bun whisky single malt pe plan mondial” al ediției din 2015. 

Kavalan este maturat în condiții de umiditate și căldură intensă, beneficiind totuși de briza mării și vecinatatea munților și de apa de izvor din Snow Mountain. Toate aceste conditii si elemente asigura caracterul cremos ce reprezintă semnătura Kavalan. Distileria a fost denumită pornind de la numele indigen al Comitatului Yilan, în care este situată si este sustinuta de compania-mamă, King Car Group cu peste 30 de ani de experienta in producția de băuturilor alcoolice. Kavalan a câștigat peste 250 de medalii de aur și este disponibil în peste 60 de țări.

kavaconcertmastergbKavalan este importat în România de  BDG Import, companie care a început să activeze în domeniul importului și distribuției de băuturi alcoolice premium și super-premium din anul 1994. BDG Import este singura companie din acest domeniu ce deține în parteneriat o rețea de distribuție HoReCa în București, Cluj și Timișoara fiind totodată prima companie care își comercializează și promovează produsele în canalul online prin site-ul www.beicevrei.ro.

Din portofoliul BDG Import fac parte mărcile: Jack Daniel’s, Finlandia, Remy Martin, Cointreau, Metaxa, Evian, Jagermeister, Budweiser Budvar, Bols, Herradura, Laurent Perrier, Baron Philippe De Rothschild, Bacardi, MARTINI, Grey Goose, Bombay Sapphire, Dewars, The Famous Grouse, The Macallan, Armand de Brignac Champagne, TRUE 100% Natural Energy Drinks.

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: