Companii Stiri

Media Galaxy se extinde în urma unei investiții de 8 milioane euro

21/11/2019 2 min read

author:

Media Galaxy se extinde în urma unei investiții de 8 milioane euro

Reading Time: 2 minute

Altex România deschide astăzi cel mai nou magazin Media Galaxy în Satu Mare, în urma unei investiții de 8 milioane euro. Este cel de-al 20-lea magazin al rețelei care a condus la crearea a 40 de noi locuri de muncă iar clienții vor fi întâmpinați cu reduceri de Black Friday de până la 50% pentru sute de produse.

Mai bine de 40.000 de produse sunt disponibile clienților noului magazin, poziționat pe Strada Corvinilor nr. 1 – 3, în incinta Satu Mare Retail Park. Aceștia vor beneficia de o varietate de produse a gamei electro-IT și de servicii printre care: livrarea la domiciliu, consultanță la raft, rambursarea diferenței de bani dacă în altă parte se găsește același produs mai ieftin, soluții de finanțare flexibilă și service în magazin.

Valoarea stocului de marfă a magazinului se ridică la 3 milioane euro, compania estimând că peste 2 milioane clienți vor trece pragul magazinului în primul an de la deschidere.

“Suntem convinși că în scurt timp magazinul nostru va fi un pol de interes și pentru clienți din țări precum Ungaria și Ucraina, care vor găsi atrăgătoare ofertele noastre, dar și diferența de TVA comparativ cu țara de origine, 27% față de 19% cât este în România”, a declarat Dan Ostahie, CEO, Altex România.

Totodată, clienții își pot rezerva online produsele pe care și le doresc iar prin programul Buy Back pot da la schimb televizoare, frigidere sau mașini de spălat vechi, beneficiind de o reducere la noile produse, în funcție de valoarea acestora.

Magazinul Media Galaxy se întinde pe o suprafață amenajată de 2.400 metri pătrați și dispune de o parcare de 100 de locuri, fiind deschis de luni până duminică, în intervalul orar 10:00 – 22:00.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă