Stiri

Wizz Air vine cu șase rute noi la Iași

4 oct. 2019 2 min

Wizz Air vine cu șase rute noi la Iași

Reading Time: 2 minute

Un Airbus A320 și șase rute noi către Barcelona, ​​Bari, Berlin Schönefeld, Londra Southend, Torino și Verona, plus creșterea frecvențelor către Roma Ciampino, Bologna, Charleroi Bruxelles și Tel Aviv sunt noutățile anunțate de Wizz Air pentru aeroportul de la Iași.

Noua aeronavă Airbus A320 se va alătura flotei din Iași în august 2020, odată cu lansarea celor șase rute noi. Biletele către noile destinații pot fi deja achiziționate cu prețuri ce pornesc de la 119 lei. Noile rute vor debuta la începutul lunii august, în 2020.

„Cele mai noi rute vor conecta aeroportul din Iași cu șase minunate orașe europene, iar alocarea celei de-a treia aeronave ultra-moderne Airbus A320 va aduce la  creșteri de frecvențe pe patru dintre cele mai populare servicii ale noastre către Bologna, Bruxelles, Roma și Tel Aviv”, a spus Stephen Jones, managing director al Wizz Air.

Wizz Air IasiZborurile către Barcelona și Bari vor fi operate marțea și sâmbăta, cele către Torino – marțea, joia și sâmbăta, cele către Berlin Schönefeld – miercurea și duminica, cele către London Southend – lunea, miercurea, vinerea și duminica, iar cele către Verona – lunea și vinerea.

„Aducerea celei de-a treia aeronave a Wizz Air în baza noastră și operarea a șase noi destinații de către această companie, două dintre acestea nemaifiind operate niciodată de la Iași, cum sunt Berlinul și Bari, arată că aeroportul se află într-o continuă dezvoltare și că este un partener stabil și de încredere”, a declarat Cătălin Bulgariu – Directorul General al Aeroportului Internațional Iași.

Wizz Air a anunțat deja 13 noi rute în acest an din România, unde compania este prezentă pe zece aeroporturi. Cu 140 de rute din România, compania va avea la vânzare aproape 11 milioane de locuri pe zborurile sale din România în 2020, mai mult cu 10% față de anul acesta.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: