Marketing Stiri

Reteta noua, iaurt nou

25 nov. 2014 < 1 min

Reteta noua, iaurt nou

Reading Time: < 1 minut

Danone relanseaza iaurtul alb Danone Natural, folosind o reteta noua, ce are la baza doar lapte si fermenti, fara supliment de proteine din lapte.

Noile iaurturi sunt pregatite din lapte integral de 3,5% grasime, la standarde europene, colectat de la fermele cu care Danone colaboreaza, si fermenti activi benefici – ingredientul esential, fara de care niciun iaurt nu poate fi creat.

In prezent compania are peste 30 ferme partenere, dintre care opt livreaza lapte pentru Danone de peste 10 ani, iar doua de 15 ani.

Aproximativ 1 milion de iaurturi ies zilnic pe poarta fabricii Danone din Bucuresti si iau drumul a noua tari europene.

Noua formula de Iaurt Danone Natural cu 3,5% grasime este promovata online si in magazine de Vacuta Draguta, un personaj carismatic, care vine de la ferma domnului Azoitei din Vrancea, partener Danone de 15 ani.

Danone Romania are in portofoliu peste 90 de sortimente de produse, realizate in majoritate in fabrica din Bucuresti, cu lapte proaspat colectat de la fermierii romani. Fabrica Danone din Bucuresti a produs local primele iaurturi in 1999, iar in prezent 1 din 2 iaurturi consumate in Romania poarta marca Danone.

Cele mai renumite marci Danone includ iaurturi probiotice (Activia, Actimel), produse pentru copii (Danonino, Disney), iaurturi in stil grecesc, bogate in proteine (Oikos), marci de rasfat (Danette) si gamele Danone cu iaurt simplu si cu fructe, asa cum sunt in Romania Cremosso si Delicios.

Compania Danone Romania face parte din Grupul Danone, prezent in 120 de tari, unul dintre liderii mondiali din industria alimentara, detinand locul 1 in lume in fabricatia de produse lactate proaspete si locul 2 in lume in domeniul apelor minerale imbuteliate si alimentatiei pentru bebelusi.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: