Stiri Tech

Romanii au platit si 80.000 lei pe Apple Watch

28 apr. 2015 < 1 min

Romanii au platit si 80.000 lei pe Apple Watch

Reading Time: < 1 minut

QuickMobile, specialist in tehnologie din Romania, incepe onorarea precomenzilor inregistrate pentru Apple Watch, primii clienti urmand sa isi primeasca smartwatch-ul chiar de saptamana aceasta.

Potrivit Tudor Tiboc, General Manager QuickMobile, in cele doua saptamani de precomanda au fost platite peste 300 de ceasuri Apple Watch, 10 dintre acestea fiind modelul Watch Edition, placat cu aur de 18k, disponibil in oferta retailerului la preturi cuprinse intre 49.999,90 lei si 79.999,90 lei.

„A fost o surpriza si pentru noi achizitia celor 10 Watch Edition. Au fost 3 femei si 7 barbati care au platit direct cu cardul, nu sunt persoane cunoscute publicului larg, iar cele mai multe modele comandate sunt din aur galben”, a adaugat Tudor Tiboc.

Cei interesati pot alege dintre 50 de variante de curele, de la cele metalice, pana la cele de piele sau magnetice. De asemenea, clientii isi pot alege modelul favorit din doua variante de dimensiuni ale ecranului: 38 mm si 42 mm.

Apple Watch se poate conecta doar la dispozitivele Apple iPhone 5, 6 si 6 plus si ofera interfeţe NFC, Bluetooth 4.0 şi Wi-Fi. Utilizatorii pot utiliza ceasul pentru initierea apelurilor telefonice, controlul camerei foto de pe iPhone, precum si integrarea cu aplicatia Siri.

Incepand cu 5 mai 2015, clientii vor putea testa si interactiona cu noile Apple Watch in oricare dintre magazinele QuickMobile din reteaua nationala.

Foto: www.Apple.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: