Companii Management Stiri

Cine este primul CEO român al Lagardère Travel Retail România?

22 oct. 2019 2 min

Cine este primul CEO român al Lagardère Travel Retail România?

Reading Time: 2 minute

Începând cu 1 noiembrie 2019, Lagardère Travel Retail România va avea un nou CEO. Marius Văcălău, parte a echipei de management a companiei de 12 ani, îl succede pe Stefan Picard. De la aceeași dată, acesta va prelua poziția de Executive Vice President Commercial Development & Transformation în cadrul Duty Free Global, parte a Grupului Lagardère.

Primul CEO român al Lagardère Travel Retail face parte din echipă din anul 2007, a debutat preluând funcția de Director Comercial cu focus pe zona de achiziții și marketing. Din 2011, de când a ocupat funcția de COO, Marius Văcălău a integrat și a coordonat operațiunile pe cele două business line-uri și zona de expansiune a rețelei de magazine. Tranziția către poziția de CEO a venit ca un pas natural socotind experiența extinsă în zona de business a Lagardère.

Stefan Picard face parte din grupul Lagardere Montreal din 1996. După ce a ocupat ai multe poziții în cadrul grupului, Stefan a preluat poziția de CEO al Lagardère Travel Retail România în anul. El se va alătura de la 1 noiembrie echipei Duty Free Global, pe poziția de Executive Vice President Commercial Development & Transformation și raportând direct către CEO-ul DFG, în calitate de membru al Comitetului Executiv.

“Ne-am dorit să facem din 1 Minute și Inmedio branduri puternice, cu rețele extinse de magazine, iar evoluția lor a fost la fel de frumoasă ca obiectivele pe care ni le-am propus. Mult succes lui Marius, sunt convins că va continua să crească platforma care înglobează brandurile Lagardère”, a menționat Stefan Picard, viitor Executive Vice President Commercial Development & Transformation, Duty Free Global.

Cu o experiență de peste 20 de ani pe piața românească, Lagardère Travel Retail este un jucător activ în zona de retail și foodservice, diversificându-și liniile de business și mărind portofoliul de spații comerciale de la 50 magazine în anul 2010 la peste 270 în 2019.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: