Lifestyle Stiri

Alegerea cadoului potrivit, floare la ureche

22 dec. 2015 < 1 min

Alegerea cadoului potrivit, floare la ureche

Reading Time: < 1 minut

Sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi, iar daca inca nu ati decis ce sa le cumparati celor dragi, Floraria Magnolia va sare in ajutor. Floraria v-a pregatit cosuri pentru Craciun, cu combinatii frumoase si interesante de produse, suficient de variate cat sa satisfaca si cele mai fine gusturi, dar si cele mai exigente cerinte.

Pe langa o floare, care va merge intotdeauna la sufletul celui care o primeste, Floraria Magnolia propune si cicocolata fina, branza de cea mai buna calitate sau vin aromat, placut, pentru a-i surprinde pe cei dragi. Lista cosurilor de Craciun, poate fi consultata pe siteul florariei (www.magnolia.ro/craciun/) si contine pachete care pornesc de la 99 de lei. In aceasta perioada, preferata este Euphorbia cunoscuta popular si Steaua Craciunului. Pretul acesteia este de 25 de lei si exista diverse variante ale ei, de la rosu, pana la bej.

„Ne aflam in perioada in care oamenii cauta sa ii surprinda pe cei dragi, atat din tara, cat si din afara. De asemenea, de sarbatori sunt mai atenti si cei din marile companii, care doresc sa-si arate aprecierea pentru partenerii de afaceri si sa incununeze un an de realizari profesionale. Astfel, vorbim despre una dintre perioadele cu cele mai mari vanzari din an. Nu se reduce insa totul la ceea ce cumperi, ci placerea cu care alegi si insemnatatea pe care o au pentru tine si pentru persoana la care ajunge cadoul. Orice dar ar trebui oferit atunci cand intelegem ca ne completeaza relatiile si personalitatile. Ne bucuram sa le oferim clientilor cele mai frumoase buchete, iar acum cele mai inspirate aranjamente de sezon”, spune Ioana Molnar, managerul Florariei Magnolia.

 

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: