Management Stiri

Marius Persinaru numit la conducerea Schneider Electric

2 mart. 2016 2 min

Marius Persinaru numit la conducerea Schneider Electric

Reading Time: 2 minute

Marius Persinaru preia functia de Presedinte al Schneider Electric Romania, de la Florentina Totth, care a fost promovata intr-un rol international.

Florentina Totth fosta detinatoare a fraielor subisidiarei din Romania a Schneider Electric a fost numita in fruntea operatiunilor din Europa ale companiei, iar in locul sau, la conducerea Schneider Electric Romania a fost numit Marius Persinaru, un profesionist cu o experienta de aproape 25 de ani in management. Noul Country President, Marius Persinaru se alatura echipei Schneider Electric dupa o cariera de 17 ani in cadrul companiei Xerox, perioada in care a ocupat mai multe functii de conducere la nivel national si international.  

„Intreaga mea cariera este legata de tehnologie si inovatie, astfel ca sunt bucuros sa ma alatur unui grup cu o prezenta remarcabila la nivel international, cu investitii semnificative in cercetare si dezvoltare si cu un business centrat pe livrarea de tehnologii si solutii revolutionare, care au puterea de a reconfigura in bine activitatile de zi cu zi ale companiilor si ale populatiei. Abia astept sa cunosc indeaproape echipa Schneider Electric si sa obtinem impreuna performante care sa consolideze pozitia companiei pe piata din Romania”, spune Marius Persinaru, Presedinte Schneider Electric Romania si Republica Moldova.

In noua sa pozitie, Florentina Totth va avea ca prinipala misiune sa contribuie la cresterea profitabila a afacerilor Schneider Electric in Europa prin gestionarea clientilor strategici ai companiei, dezvoltand parteneriate de lunga durata care vor ajuta la oferirea celor mai potrivite solutii pentru necesitatile complexe si specifice ale acestora.. De asemenea, Florentina va avea un rol important in dezvoltarea si executarea strategiei pentru segmentele de clienti selectate de catre grup, precum si in impementarea expertizei companiei in acest domeniu la nivelul Europei. In noul rol, Florentina Totth isi va desfasura activitatea din Barcelona si ii va raporta lui Leonid Mukhamedov, Executive Vice President Schneider Electric pentru Europa.

„In urma cu doi ani imi incepeam plina de entuziasm si emotie mandatul de Country President. In aceasta perioada, am invatat ceva nou in fiecare zi, atat de la extraordinara mea echipa din Romania, cat si de la clientii nostri. Am crescut impreuna si am obtinut impreuna rezultate deosebite, care m-au recomandat pentru un rol global in cadrul grupului, trecand astfel la urmatorul nivel in cariera. Numirea mea in aceasta functie internationala, alaturi de un numar record de peste 10 promovari ale colegilor din organizatia locala in roluri regionale sau globale, reprezinta o dovada, pe de-o parte a oportunitatilor de dezvoltare pe care le ofera Schneider Electric si, pe de cealalta parte, a faptului ca Romania a devenit un important bazin de profesionisti valorosi pentru grup”, spune Florentina Totth, Segment and Strategic Clients Vice President pentru Europa la Schneider Electric.

Florentina Totth, Segment and Strategic Clients VP Europe
Florentina Totth, Segment and Strategic Clients VP Europe
Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: