Marketing Stiri

17 speakeri internationali la cea mai mare conferinta despre SEO si PPC

7 aug. 2015 3 min

17 speakeri internationali la cea mai mare conferinta despre SEO si PPC

Reading Time: 3 minute

Pe 24 si 25 septembrie va avea loc cea de-a patra editie a SEMdays, cea mai mare conferinta de SEO si PPC din Europa de Est. Evenimentul este organizat de SEOmonitor si 2parale si aduce la Bucuresti 17 speakeri internationali, o parte dintre cele mai importante figuri ale segmentului de Search Engine Marketing, care au participat in ultimul an la conferinte precum MozCon, SMX, SES ori BrightsonSEO.

La SEMdays, participantii au ocazia sa afle, timp de doua zile, know-how valoros in Search Engine Marketing de la  de la speakeri de top. De asemenea, conferinta este un prilej bun de networking cu budget owners, manageri de marketing si de brand, online marketing manageri, coordonatori de business-uri si antreprenori online din Romania si țarile din regiune.

Cei 17 speakeri vor aborda teme de interes pentru online marketers, manageri din diverse sectoare business, initiatori de start-up-uri sau antreprenori online, teme ce ating miscarile principale din Search Engine Marketing din ultima vreme. Spre exemplu, printre ei se vor numara un fost angajat Google, specialisti in Content Marketing sau fondatori ai unor agentii importante de online:

Kaspar SzymanskiFost angajat Google in echipa de Search Quality

Kaspar Szymanski

 

Inainte de a fonda  SearchBrothers.com, Kaspar a fost parte din echipa Google Search Quality. Acum a trecut de cealalta parte a baricadei si ofera consultanta SEO. Experinta la Google il face un expert greu de egalat, in special pe probleme de penalizare, pe care le-a deslusit in detaliu ca team member in Google Search Quality.

 

 

Matt BeswickCum va evolua continutul?

Matt BeswickMatt este co-fondator la Aira – o agenție  de digital marketing cu rezultate  internationale. Inainte de asta, a fost  fondatorul Hidden Pixel, care si-a  inceput activitatea ca fiind unul dintre cei  mai mari dezvoltatori de jocuri pentru  social media si care a inceput rapid sa ofere si servicii de online marketing.

 

Hannah Smith – „The Queen of Content”

Hannah Smith

 

Hannah lucreaza de mai multi ani la Distilled, una dintre cele mai bune agentii de digital din UK si are un background solid in Content Marketing. A mai fost prezenta la conferinte precum MozCon, BrightonSEO sau SearchLove.

 

 

Cosmin Negrescu„In ultimul an, am participat la cele mai mari evenimente de Search Engine Marketing. Dintre speakerii cunoscuti acolo, am selectat 17 persoane ce vor prezenta si la SEMdays noutati semnificative din domeniu.  Doi dintre speakeri au fost chiar membri in juriul European Search Awards, pe care i-am cunoscut odata cu nominalizarea aplicatiei SEOmonitor.com. Informatiile si networking-ul de la astfel de evenimente sunt extrem de valoroase, in special pentru ca vorbim despre o industrie extrem de dinamica, la care trebuie sa ne adaptam in permanenta”, spune Cosmin Negrescu, CEO si fondator SEOmonitor.

SEMdays va avea loc pe 24 si 25 septembrie, la Grand Cinema Digiplex, Baneasa Shopping City. Mai multe informatii despre agenda, teme sau organizare se pot afla si de pe site-ul evenimentului.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: