Companii Stiri

Top 3 cosmetice preferate de români vara

30/07/2019 2 min read

Top 3 cosmetice preferate de români vara

Reading Time: 2 minute

Cele mai cumpărate produse cosmetice de români pe timpul verii sunt deodorantele, gelurile de duș și șampoanele, se arată într-o analiză a ImportDirect.ro, retailer online de tip hard discount și importator relevant direct de produse originale în România.

Alături de aceste cosmetice, sunt achiziționate mai frecvent în perioada estivală produsele din categoria de igienă orală, cele de curățenie pentru uz casnic și scutecele.

Magazinul online ImportDirect înregistrează o valoare medie de 400 lei (TVA inclusă) a unei comenzi plasate de clienții finali pe timpul verii. În decursul unui an, comanda medie a unui client B2C a crescut cu 100 lei, produsul vedetă al verii fiind un șampon pentru păr vopsit, L’Oréal Paris Elseve Color-Vive, de 250 de ml., la prețul de 6,6 lei fără TVA.

Produsele standard de îngrijire estivală precum loțiune demachiantă, loțiune tonică, creme de față de zi și de noapte, gel de duș, loțiuni de corp și de plajă, șampon, balsam și ulei de păr sunt disponibile pe ImportDirect.ro laprețuri cu până la 30% mai scăzute față de aceleași produse cumpărate din alte magazine multinaționale.

Clientul face o achiziție în perioada de vară la fiecare două luni sau trimestrial, frecvența comenzilor plasate ajungând la 6 – 8 săptămâni. Cei mai mulți clienți finali care achiziționează produse originale de calitate și la preț mic de pe ImportDirect provin din marile orașe: București, Cluj-Napoca, Sibiu sau Timișoara.

ImportDirect a introdus în ofertă o nouă categorie de produse la începutul anului, jucării, și a suplimentat categoriile deja existente, o noutate în acest sens fiind comercializarea de pensule pentru machiaj și cosmetice.

Foto: © Oleg Dudko | Dreamstime.com

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole pe aceeași temă