Stiri Companii Lifestyle

20.000 de audiobook-uri ascultate în Voxa, în aproape trei luni de la lansare

28 ian. 2022 2 min

20.000 de audiobook-uri ascultate în Voxa, în aproape trei luni de la lansare

Reading Time: 2 minute

Voxa, prima aplicație de audiobooks și e-books în limba română cu acces nelimitat, a atras, de la lansarea din noiembrie 2021, 15.000 de utilizatori și un total de 20.000 de cărți ascultate.

Cărți de la marile edituri

Serviciul, unic pe piața locală, grupează, în prezent, conținut de la majoritatea editurilor mari din România, inclusiv Humanitas, Litera, Trei și Univers, și oferă utilizatorilor acces la un portofoliu de 3.550 de ore de audiobook-uri și peste 400.000 pagini de e-book-uri în limba română, alături de numeroase titluri în limba engleză.

În noiembrie, la finalul anului trecut, deschideam piața de consum digital de carte în limba română, încă în plin efort de atragere a editurilor alături de noi, în proiect. Între timp, rezultatele ne-au depășit așteptările – nu doar prin natura pozitivă a răspunsului editurilor, ci și prin adopția ridicată și prin consumul celor care deja sunt în aplicație și ne folosesc serviciile. Cei 15.000 de utilizatori atrași în doar primele două luni de la lansare ne arată că suntem pe drumul cel bun, că există o nevoie reală de cărți audio și că setea românilor de cunoaștere și de lectură este la un nivel ridicat”, declară Cătălin Meșter (foto), CEO, Voxa.

Cărți și voci

Cele mai citite titluri ale primelor luni sunt Gândește ca un călugăr de Jay Shetty, narat de, Mihai Călin, Înconjurat de idioți de Thomas Erikson, narat de Bogdan Costea, Pacienta tăcută de Alex Michaelides, în lectura lui Șerban Pavlu și Jurnal de Război al Reginei Maria, cu vocea Oanei Pellea.

În primele două luni de la lansare, cele mai ascultate voci, care dau viață titlurilor din portofoliu, au fost cele ale naratorilor precum Mihai Călin, Șerban Pavlu, Oana Pellea, Bogdan Costea, Dana Săvuică, Marius Manole, Dan Rădulescu, Răzvan Vasilescu, Ana Ularu, precum și vocile autorilor Andrei Pleșu și Gabriel Liiceanu.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: