Companii Stiri

7% din vanzarile totale ale IKEA se fac online1 min

14/07/2015 1 min read

7% din vanzarile totale ale IKEA se fac online1 min

Reading Time: 1 minut

Incepand cu data de 15 iulie, IKEA reduce pretul pentru serviciul de colectare a produselor atat in magazin, cat si pentru comenzile online de la 49 lei la 29 lei. De asemenea, pretul transportului catre Bucuresti si judetele Ilfov si Prahova va scadea, de la 1 leu la 0,75 lei pe kilogram, pentru comenzile plasate in magazin si online.

Comenzile online reprezinta 7% din vanzarile totale ale companiei. In primul an de lansarea acestui serviciu in Romania, clientii din toata tara au facut un total de 32.794 de comenzi.

Ce s-a comandat online?

Din comenzile plasate pana la 30 iunie 2015, 80% dintre produsele comandate online au fost piese de mobilier. Iar de la inceputul lui iunie, se pot comanda online inclusiv produse fragile (farfurii, pahare, ghivece etc.).

96% dintre cei care au folosit serviciul IKEA comenzi online declara ca ar repeta experienta.

Compania IKEA detinea, in august 2014, peste 355 de magazine in 47 de tari sau teritorii, dintre care 40 de magazine erau francize detinute de alte companii decat IKEA Group.

Magazinul IKEA din Romania a fost al 253-lea deschis in a 35-a tara, pe 21 martie 2007. Pana in luna martie 2010 a fost operat in sistem de franciza locala, iar dupa aceea IKEA Romania a devenit parte din IKEA Group.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE