Stiri Tech

Care sunt cele 9 startup-uri ce continuă cursa Techcelerator spre 1 milion de euro

26 mart. 2020 2 min

Care sunt cele 9 startup-uri ce continuă cursa Techcelerator spre 1 milion de euro

Reading Time: 2 minute

Programul de accelerare a startup-urilor de tehnologie din România Techcelerator a selectat nouă startup-uri din 250 înscrise pentru a intra în runda a patra, în care vor beneficia de etapa de mentorat intensiv.

Programul se va desfășura online, startup-urile acestei runde având proiecte din zone precum HealthTech, FinTech, juridic, electronică, RPA sau lead generation pentru companii.

Partenerul strategic al Techcelerator, GapMinder Venture Partners, a rezervat până la 1 milion de euro pentru investiții în cele 9 companii în schimbul unei cote din acțiuni. Companiile selectate pot accesa și fonduri din partea grupului de investitori TechAngels.

GapMinder va participa în orice rundă de investiții cuprinsă între 40.000 și 200.000 de euro realizată de membrii TechAngels cu o sumă similară.

Iată startup-urile selectate pentru continuarea programului Techcelerator:

  • Aggranda creează roboți software care automatizează procesele repetitive din companii, ajutând angajații să câștige mai mult timp pentru activități cu o valoare adăugată mai mare, iar companii pot astfel să scaleze mai rapid.
  • AMSIMCEL dezvoltă o platformă Software-as-a-Service (SaaS) pentru accelerarea etapei de verificare fizică a circuitelor integrate pentru fabricanții de circuite integrate (B2B), cărora le scurtează ciclul de dezvoltare/producție.
  • store este o platformă digitală de brokeraj de credite de consum, disponibilă pentru magazine fizice și furnizorii de servicii, care ajută la creșterea vânzărilor și oferă un canal adițional de vânzare pentru bănci și instituțiile financiare nebancare.
  • DATA AGAINST DATA conectează utilizatorii persoane fizice cu orice operator de date personale, împuternicind alegerile acestora prin tehnologie și crescând încrederea în industria de date prin transparență.
  • Lab7 dezvoltă SmartCover, o pernă inteligentă de scaun de birou ce monitorizează postura utilizatorului și oferă indicații pentru a adopta o poziție corectă.
  • OncoChain este o platformă bazată pe blockchain ce facilitează colectarea datelor utile în cercetare, medicina personalizată și asistența medicală centrată pe pacient în domeniul oncologic.
  • Soleadify a creat un motor de căutare pentru companii, folosit de echipe de marketing și vânzări pentru a-și găsi clienții ideali.
  • Voxi Kids este prima platformă care face conexiunea între logopezi și copii printr-o aplicație care oferă exerciții speciale pentru îmbunătățirea ascultării și pronunției.
  • YeParking este o soluție prin care se distribuie, închiriază, monetizează și se folosește eficient infrastructura de parcări dintr-un oraș. Aceasta include parcări rezidențiale, comerciale sau private.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: