Marketing Stiri

Adam & Eve/DDB, Agentia anului la Cannes Lions2 min

23/06/2014 2 min read

Adam & Eve/DDB, Agentia anului la Cannes Lions2 min

Reading Time: 2 minute

Castigatoare a patru Grand Prix-uri, Adam & Eve/DDB, parte a grupului Omnicom, a fost desemnata agentia anului in cadrul festivalului international de creativitate Cannes Lions.

Adam & Eve/DDB a castigat Grand Prix in categoriile Promo & Integrated, Press, Integrated si Film, pentru campania de Craciun (2013) “I’m sorry I spent it on myself”, dezvoltata pentru Harvey Nichols.

In total, Adam & Eve/DDB a castigat 22 de premii pentru campanii dezvoltate pentru clienti precum: Volkswagen, Marmite si John Lewis.

Anul acesta este pentru al patra oara consecutiv cand McCann Bucuresti a urcat pe scena celui mai important festival de publicitate din lume. Agentia a castigat doua premii la Cannes Lions 2014 pentru campaniile ROM Autentic si Vodafone. Campania “Ghita, the Social Shepherd”, dezvoltata pentru Vodafone Romania, a avut 4 shortlist-uri (Media Lions, Promo&Activations Lions si PR Lions) si a castigat un Bronze Lion la Categoria Media Lions. Campania “Bucharest not Budapest”, dezvoltata pentru ROM Autentic a avut 5 shortlist-uri (Promo&Activation Lions, Direct Lions si Media Lions) si a castigat un Bronze Lion la Categoria Direct Lions.

In total, in 2014, McCann Bucuresti a avut 14 shortlist-uri la Festivalul Cannes Lions si este singura agentie din Romania care a castigat premii la aceasta editie a festivalului.

Echipa The Alternative School for Creative Thinking, alcatuita din Bianca Dumitrascu si Razvan Ghilencea (FlipSters), a fost medaliata cu aur in cadrul ceremoniei de Press, Design, Product Design, Radio& Cyber, castigand competitia de 24 de ore de la Cyber Young Lions.

Lista completa a castigatorilor Cannes Lions poate fi consultata aici.

Cea de-a 61-a editia a Festivalului International de Creativitate Cannes Lions a avut loc la Palais de Festivals, Cannes, Franta, intre 15 si 21 iunie, cu participarea a 12.000 delegati din peste 90 de tari ale lumii si peste 500 de speakeri. La editia de anul acesta au fost inscrise 37.400 de lucrari.

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE