Blog

Aerul de munte a incalzit atmosfera din online

25 iul. 2011 2 min

Aerul de munte a incalzit atmosfera din online

Reading Time: 2 minute

Si bloggerii sunt oameni. Noi stiam deja. Ne bucuram ca si-au dat seama si participantii la Biz SMS Camp. Noutatea pentru noi a fost sa descoperim ca unii dintre ei se pricep si la cantat.

Ce am facut noi, concret acolo, timp de trei zile? Am adunat la aceeasi masa bloggeri, agentii si companii, care au lasat “usa deschisa” pentru discutii despre viitoare campanii online. Social Media Summer Camp a fost din nou un prilej de punctare a unor idei despre ceea ce inseamna online-ul romanesc si social media, prin interactiunea blogerilor cu companiile si agentiile, dar si o ocazie de distractie offline. Si distractia a fost din plin.

Ne bucuram ca pe langa sesiuni de conferinte cu dezbateri interesante, am organizat si prima petrecere “la inaltime” cu foc de tabara si karaoke din online-ul romanesc. Influenta si “vocea” puternica din online au lasat loc, in timpul petrecerii, vocilor melodioase cu care bloggerii au incantat audienta.

Serile de karaoke au dezvaluit noi talente care vor face furori in anii ce vor veni. Si ca sa intelegeti despre ce vorbim, trebuie doar sa intrati aici, aici sau aici.

Focul de tabara din prima seara a fost extraodinar. Ne-am incalzit, am cantat, am dansat, am baut Pepsi din sticle vintage si bere Staropramen, am mancat batal la protap, pregatit exceptional de personalul extrem de ospitalier si de amabil de la hotelul Bucegi Portile Regatului din Paraul Rece. In demersul de a face networking intre participanti, de a crea legaturi care se pot solidifica in timp si de crea adevarate conexiuni in online-ul autohton ne-au fost alaturi Bancpost, Nokia si Danone.

Discutiile din conferinte au fost interesante si foarte utile pentru toti cei din sala pentru ca, desi lucrurile par simple sau stiute, faptul ca sunt detaliate si repetate si puse intr-un context duc la crearea unei imagini de ansamblu asupra a ceea ce inseamna blogosfera, social media, relatiile dintre bloggeri si agentii, companii, modalitati de creare de campanii.

La finalul celor trei zile am aflat cat castiga din blogging unii dintre oamenii din online si ne-am dat seama ca Manafu isi poate lua jobul nr. 5, cel de Karaoke MC & prim solist.

Si ca dovada ca ne-a placut atat de mult, nici nu am plecat bine din tabara ca ne si faceam  planuri pentru editia a doua. Pentru inceput am stabilit data. Va fi in decembrie 2011.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: