Blog

Cum sa echilibrezi viata profesionala si cea personala, la Management360

28 mart. 2011 < 1 min

Cum sa echilibrezi viata profesionala si cea personala, la Management360

Reading Time: < 1 minut

Una dintre cele mai in voga preocupari ale corporatiilor este asigurarea unui mediu de lucru care sa contribuie la echilibrarea dezvoltarii profesionale cu viata personala a angajatilor sai. Echilibrul work/life a fost clasat ca fiind al doilea motivator la angajare, dupa salarizare, conform unui studiu al Corporate Executive Board, realizat pe un esantion de 50,000 angajati din toata lumea.

In acelasi timp, intr-o perioada in care managerii au nevoie de si mai multa implicare  de la angajatii care lucreaza deja la capacitate maxima, echilibrul work / life pare greu, daca nu imposibil de obtinut.

L-am invitat pe Mihai Stanescu, business & life coach si fondator al companiei RoCoach la editia din data de 7 aprilie a forumului Management 360 pentru a sustine o sesiune speciala de coaching pe aceasta tema.

De la generarea unui plan de dezvoltare profesionala si personala la auto-motivare si auto-determinare pentru a atinge tintele propuse, sesiunea raspunde pe rand, celor mai importante intrebari despre cum este posibil sa echilibrezi o cariera de succes cu o viata personala implinita. Detalii despre eveniment aici.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: