Blog

Cum sa echilibrezi viata profesionala si cea personala, la Management3601 min

28/03/2011 1 min read

author:

Cum sa echilibrezi viata profesionala si cea personala, la Management3601 min

Reading Time: 1 minut

Una dintre cele mai in voga preocupari ale corporatiilor este asigurarea unui mediu de lucru care sa contribuie la echilibrarea dezvoltarii profesionale cu viata personala a angajatilor sai. Echilibrul work/life a fost clasat ca fiind al doilea motivator la angajare, dupa salarizare, conform unui studiu al Corporate Executive Board, realizat pe un esantion de 50,000 angajati din toata lumea.

In acelasi timp, intr-o perioada in care managerii au nevoie de si mai multa implicare  de la angajatii care lucreaza deja la capacitate maxima, echilibrul work / life pare greu, daca nu imposibil de obtinut.

L-am invitat pe Mihai Stanescu, business & life coach si fondator al companiei RoCoach la editia din data de 7 aprilie a forumului Management 360 pentru a sustine o sesiune speciala de coaching pe aceasta tema.

De la generarea unui plan de dezvoltare profesionala si personala la auto-motivare si auto-determinare pentru a atinge tintele propuse, sesiunea raspunde pe rand, celor mai importante intrebari despre cum este posibil sa echilibrezi o cariera de succes cu o viata personala implinita. Detalii despre eveniment aici.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE