Marketing

Afla cine sunt cei mai importanti jucatori din blogosfera romanesca in 2016!1 min

12/02/2016 1 min read

author:

Afla cine sunt cei mai importanti jucatori din blogosfera romanesca in 2016!1 min

Reading Time: 1 minut

Social Media Summit Bucuresti este conferinta care iti prezinta la fiecare inceput de an principalii jucatori din social media. In premiera, la editia din 19 februarie, de la Hotel Crowne Plaza Bucuresti, echipa Biz va lansa, alaturi de Zelist, listele cu influencerii pe cele mai dezvoltate domenii din blogosfera  romaneasca.

Pe langa traditionalele rezultate ale studiilor exclusive: Top bloggeri cu care colaboreaza agentiile si companiile si Top agentii care au lucrat cu bloggerii in 2015, lansam pe 19 februarie  Topul bloggerilor pe cele mai dezvoltate 10 nise (food, fashion, tehnologie, marketing & digital etc.), topul vlogger-ilor si instagramer-ilor, cat si canalele de comunicare care vor fi cele mai folosite in 2016.

Venind in intampinarea companiilor care vor sa invete cum gandesti si implementezi o campanie, la SMS Bucuresti vom prezenta studii de caz ale unor campanii derulate in 2015. Vom afla despre strategia, mecanismele si rezultatele inregistrate ale campaniilor de social media cu cel mai mare impact, chiar de la agentiile si companiile care le-au realizat.

Vino la SMS Bucuresti sa-i intalnesti si sa inveti cum poti sa ai acces la oamenii care gandesc, creeaza si implementeaza cele mai puternice campanii de social media din Romania!

Vino si descopera domeniul care a revolutionat industria publicitatii!

Detalii despre eveniment si inscrieri pot fi regasite pe site-ul evenimentului https://www.revistabiz.ro/smsbucuresti2016/ .

Cea de-a 5-a editie a evenimentului are loc pe 19 Februarie, la Hotel Crowne Plaza Bucuresti, intre orele 9:00 – 16:00.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE