Marketing

Messi da premiile Lay’s

2 iun. 2014 < 1 min

Messi da premiile Lay’s

Reading Time: < 1 minut

Lay’s a lansat in Romania cea mai mare campanie globala din istoria brand-ului, un parteneriat cu superstarul fotbalului international, Leo Messi.

Campania “Bucura-te de gustul victoriei!” include spoturi TV, publicitate outdoor si in media digitala, precum si materiale de comunicare in magazine.

Milioane de pungi Lay’s cu imaginea lui Messi se vor distribui in peste 60 de tari, intre care si Romania.

Filmarile pentru spotul TV “Messi Photo”, ce il are ca protagonist pe Leo Messi, au avut loc pe parcursul a trei zile, in Brazilia, la Rio de Janeiro, si in Spania, la Barcelona. Coloana sonora a spotului este asigurata de starul brazilian Gusttavo Lima, cu hitul “Balada Tchê Tcherere Tchê Tchê

Publicul din Romania ii poate vedea in spot si pe Puya si Cabral, care, inspirati de Rio si de intreaga experienta braziliana, ii invita pe toti fanii Lay’s sa urmareasca pagina de Facebook Lay’s Romania, pentru a afla ce surprize urmeaza.

In perioada 26 mai – 20 iulie, consumatorii romani sunt invitati sa participe la promotia “Bucura-te de gustul victoriei! Fii campionul premiilor Lay’s!”, prin inscrierea codului promotional de pe punga pe www.campioniilays.ro sau prin SMS la 1828 (numar cu tarif normal). 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: