Companii Lifestyle

Altex lansează Altex Travel, în parteneriat cu touroperatorul Karpaten Turism

16 iul. 2021 2 min

Altex lansează Altex Travel, în parteneriat cu touroperatorul Karpaten Turism

Reading Time: 2 minute

Altex în parteneriat cu una dintre cele mai mari agenții touroperatoare din România, Karpaten Turism, lansează un nou serviciu, Altex Travel, prin care clienții au posibilitatea să-și aleagă vacanțele direct în magazinele Altex și Media Galaxy, dar și online pe www.altextravel.ro.

Oferta de lansare include peste 10.000 de pachete turistice către țări precum Grecia, Egipt, Turcia, Dubai, Croația, Spania, Portugalia și destinații exotice consacrate ale agenției Karpaten Turism – Maldive, Republica Dominicană, Kenya sau Zanzibar. În plus, zilnic, clienții pot verifica ofertele Last minute disponibile atât pe platforma online, cât și în magazine.

,,Suntem o companie extrem de atentă la nevoile clienților noștri, iar Altex Travel este modul nostru de a reacționa la cererea pieței. Altex Travel oferă o gamă variată de servicii turistice atât în țară cât și în străinătate. Ne propunem să devenim un jucător important pe piață, să ne diversificăm portofoliul de produse și destinații și să oferim clienților noștri prețuri mici la vacanțele mult visate.”

Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex România

Prin Altex Travel, compania propune servicii turistice create special pentru clienții săi, care să le ofere acestora vacanțele dorite, cu un raport preț-calitate superior. Ca noutate, acestea se pot achiziționa și în rate lunare egale, prin intermediul serviciului de creditare din magazine și online prin Credex, pentru servicii turistice în valoare de până la 30.000 lei, cu perioada de rambursare între 3 luni și 5 ani. De asemenea, clienții au posibilitatea de a achiziționa asigurări storno și de călătorie.

Altex Travel vine în completarea gamei de produse și accesorii de vacanță oferite de Altex prin camere foto, boxe portabile, căști, genți de voiaj, produse de protecție solară, din care clienții își pot alcătui un bagaj de călătorie ideal pentru un concediu reușit.

,,Acest nou parteneriat este un pas firesc ȋn dezvoltarea noastră, ca touroperator. Avem deja peste 20 de ani de experiență ȋn piața locală de turism și am demonstrat, chiar și ȋn pandemie, când industria era la cel mai scăzut nivel, că putem oferi clienților experiențe de călătorie memorabile și, mai ales, sigure. Ne bucurăm că, prin intermediul Altex Travel, mai mulți turiști români vor avea acces la pachetele noastre și ȋi asigurăm că vom păstra aceeași calitate a serviciilor.” 

Alexandru Mărginean, Manager General Karpaten Turism

Luna trecută, Karpaten Turism a câștigat Premiul 1 la categoria Best Initiative for Supporting Global Tourism, pentru lansarea ȋn premieră a zborurilor charter către Maldive și alte destinații exotice, la Gala TopHotel Awards 2021. 

Altex România este lider pe piața de retail din România, cu 125 magazine deschise în țară.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: