Stiri Tech

Amdaris a atras o investiție de 6 mil. lire sterline și va mări echipa din Timișoara

5 iun. 2020 < 1 min

Amdaris a atras o investiție de 6 mil. lire sterline și va mări echipa din Timișoara

Reading Time: < 1 minut

Fondul britanic de investiții private Business Growth Fund (BGF) a investit 6 milioane de lire sterline în dezvoltatorul de software Amdaris, care are birouri în Republica Moldova, România (Timișoara), Marea Britanie și Emiratele Arabe Unite.

Investiția celor de la BGF va fi folosită pentru accelererea creșterii organice, ce va permite crearea de noi locuri de muncă în România, în condițiile în care compania estimează o creștere cu 55% a numărului de angajați.

Vlad Nanu, cofondator Amdaris

Amdaris, companie fondată de Vlad Nanu și Andy Rogers, a avut până în prezent o creștere organică de peste 40% în fiecare an și în urma acestei investiții poate trece la explorarea creșterii prin achiziții în Europa de Est și Marea Britanie. Echipa Amdaris din Timișoara este de zece ani un pilon principal în desfășurarea activității companiei.

„BGF sunt partenerii ideali pentru noi, pentru că ne oferă un sprijin neexecutiv și dețin o vastă experiență de lucru cu antreprenori din domeniul tehnologiei informaționale asemeni nouă. Prin această investiție ne vom putea extinde și vom avea nevoie de o creștere de peste 55% al numărului de angajați”, spune Vlad Nanu.

Amdaris oferă servicii de dezvoltare aplicatii web, software și mobile, administrare și manageriere a aplicațiilor, servicii de transformare digitală, migrare în cloud, integrare tehnologică, fiind partener Gold Microsoft.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: