Echipa PR Xchange PR Xchange

Andreea Marincescu, Hochland Romania

7 oct. 2015 < 1 min

Andreea Marincescu, Hochland Romania

Reading Time: < 1 minut
www.catalingeorgescu.com
Andreea Marincescu, Director de Marketing, Hochland Romania

 

Cu o experienta de peste 16 ani in marketing si comunicare, Andreea Marincescu face parte din echipa Hochland Romania din 2009. In calitate de Marketing Director coordoneaza activitatea celor doua mari branduri din portofoliul companiei – Hochland si Almette, supervizand o echipa extinsa de brand manageri, specialisti in inovatie si in comunicare.

Si-a inceput cariera in marketing in anul 1999, ca Junior brand manager la Beiersdorf Romania. A devenit apoi Brand manager la L’Oreal, iar in 2002 a intrat in industria lactatelor, in cadrul companiei Danone.

 Cele mai de succes proiecte de marketing in care a fost implicata sunt lansarea Hochland Delicii Calde, prima gama de branzeturi special dezvoltate pentru a pregati rapid o masa calda delicioasa, in 2014, şi lansarea Hochland Tartino, cea mai noua gama Hochland, o reţeta de branza tartinabila din ingrediente naturale intr-un ambalaj inovator, in septembrie 2015.

Are o vasta experienta in lucrul cu agentiile de comunicare din toate disciplinele, alaturi de care si-a pus amprenta pe nenumarate campanii de succes.

 Este absolventa a Academiei de Studii Economice Bucuresti, Facultatea de Comert, si a unui master in aceeasi scoala. Andreea a urmat, de asemenea, numeroase cursuri de specializare in leadership, marketing si comunicare.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: