Lifestyle Stiri

Andreea Raicu lansează primul program de mentoring pentru femei din România

3 sept. 2019 2 min

Andreea Raicu lansează primul program de mentoring pentru femei din România

Reading Time: 2 minute

Andreea Raicu lansează Woman4Woman, un program de mentoring pentru femei, fiind primul program de acest gen din România. Woman4Woman este creat special pentru femeile care vor să se descopere, să își redobândească încrederea în sine și să își valorifice forța lor interioară.

Andreea Raicu impresionează de mult timp prin susținerea activă a echilibrului, folosidu-se de brandul personal pentru a transmite public un mesaj pozitiv și un îndemn clar la cunoașterea și acceptarea de sine. Cu o experiență de peste 20 de ani în televiziune, Andreea își folosește abilitățile pentru a conduce și crește un business online și offline în jurul valorilor sale. Andreea Raicu este un promotor al unul stil de viață sănătos, dezvoltând un business în jurul acestui concept.

Prin intermediul celor 10 webinarii, care au loc săptămânal, Andreea Raicu ajută femeile care-și doresc un echilibru între viața profesională și viața personală, mai multă încredere în sine și o mai bună gestionare a relațiilor.

”Prin intermediul Woman4Women, îmi doresc să împart cât mai multe din ceea ce am învățat în urma călătoriei către mine, care a început în urmă cu 8 ani în India, a experiențelor de viață și a cursurilor pe care le-am urmat. Îmi doresc să devin un suport pentru tine, să te ajut să te înțelegi mai bine, să îți ofer instrumente pe care să le integrezi în viața ta de zi cu zi. 

Întâlnirile săptămânale, pe langă faptul că sunt un suport, te ajută sa simți că nu ești singură, te ajută să găsești raspuns la întrebările care te apasă, să înțelegi de ce faci ceea ce faci, să iei deciziile pe care îți este atât de greu să le iei, să ai curajul să faci alegerile bune pentru tine, fără să regreți nimic”, a declarat Andreea Raicu, Founder, CEO & Creative Director andreearaicu, Author, Designer, Mindfulness Coach, Healthy Living Promoter & Motivational Speaker.

Temele programului includ aspecte cotidiene importante, de la cum poți afla cine ești și care sunt așteptările de la viață sau cum să scapi de povara perfecțiunii, până la cum să îți accepți feminitatea și cum conștientizezi și elimini gândurile autodistructive pentru a-ți recăpăta liniștea interioară.

Echipa 2activePR susține primul program de mentoring pentru femei, la finalul căruia vei avea cunoștințe despre cum ai putea să-ți conștientizezi emoțiile și să trăiești în echilibru, vei fi mai puțin stresată și vei avea mai multă energie, prezență de spirit și concentrare în situații de stres.

Există mai multe variante de pachete de înscriere și posibilitatea de reducere dacă te decizi să plătești integral. În plus, poți beneficia de o reducere early bird de 10% dacă te înscrii în program până la data de 10 septembrie 2019.

Achiziționarea unui loc în programul de mentoring Woman4Woman se poate realiza aici.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: