Business Stiri

SUV-ul electric Ford Mustang Mach-E are anvelope făcute la Timișoara de Continental

30 iun. 2021 2 min

SUV-ul electric Ford Mustang Mach-E are anvelope făcute la Timișoara de Continental

Reading Time: 2 minute

Gigantul german Continental produce și la Timișoara anvelopele PremiumContact 6, cu care este echipat noul SUV electric Ford Mustang Mach-E.

Modelul este special conceput pentru condus sportiv și confortabil, iar în același timp poate crește autonomia vehiculelor electrice, datorită rezistenței sale reduse la rulare.

„Furnizorii de vehicule electrice sportive, cum ar fi Ford Mustang Mach-E, apreciază manevrabilitatea bună, precizia direcției și siguranța la viteze mari. În plus, o rezistență la rulare deosebit de scăzută mărește autonomia vehiculului. Nu există o singură anvelopă pentru vehiculele complet electrice. Mai degrabă, lucrăm de peste un deceniu pentru a ne dezvolta în continuare portofoliul existent, astfel încât să îndeplinească cerințele tuturor vehiculelor electrice și, în același timp, să poată reduce emisiile vehiculelor cu combustie.”

Andreas Schlenke, dezvoltator de anvelope la Continental

Toate anvelopele furnizate pentru Ford Mustang Mach-E au o clasă de rezistență la rulare A, conform etichetei UE a anvelopelor, cea mai bună valoare din acest domeniu. PremiumContact 6 este fabricat și în unitatea de producție din Timișoara.

În cei 20 de ani de activitate, Continental Anvelope Timișoara a produs și livrat către clienții săi la nivel global peste 250 milioane de anvelope. Compania produce în capitala Banatului o gamă largă de anvelope pentru automobile și vehicule utilitare ușoare, cu dimensiuni între 13 și 20 de țoli, în linie cu cerințele pieței, incluzând anvelope de înaltă performanță (UHP – Ultra High Performance), anvelope inovatoare pentru automobile electrice, precum și anvelope pentru vehicule comerciale ușoare (VAN).

Continental Premium contact 6

PremiumContact 6 este special orientată spre modele sedan confortabile și spre mașini sportive și combină confortul cu răspunsul exact al direcției, siguranța și caracteristicile de mediu. Pentru a ajunge la acest lucru, inginerii au dezvoltat noi compuși, un nou design al anvelopelor, precum și o bandă de rulare care, prin funcționare, oferă confort pasagerilor. Drept urmare, kilometrajul acestui model (în ceea ce privește manevrabilitatea, rezistența la rulare, durata de viață și confortul) a crescut cu până la 15% comparativ cu cel precedent.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: