Companii Stiri

Aplicația care îmbunătățește memoria

18 iul. 2018 2 min

Aplicația care îmbunătățește memoria

Reading Time: 2 minute

Ți s-a întâmplat să uiți de aniversarea unor persoane dragi? Nu ai nevoie de suplimente pentru îmbunătățierea memoriei, ci de o aplicație.

Compania Bday Entertainment lansează pe piața din România aplicația Bday, versiunea beta. Soluția la care s-a lucrat mai bine de jumătate de an este un produs românesc și se adresează celor care vor să nu mai uite aniversările persoanelor din viața lor, să le aleagă cadourile potrivite, pe care acestea chiar și le doresc și să se organizeze cu grupul de prieteni pentru a contribui la oferirea cadoului perfect.

Aplicația Bday răspunde cumulativ la mai multe nevoi: de a ști din timp când urmează zilele de naștere ale contactelor din agenda telefonului, existând un reminder editabil pentru notificare, de a alege cadourile pe care sărbătoritul și le dorește cu adevărat, grație unei funcții de wishlist și de a organiza grupul care își dorește să contribuie pentru alegerea cadoului potrivit, datorită funcției de grup chat în cadrul aplicației, arată reprezentanții companiei, într-un comunicat de presă.

„Ideea aplicației ne-a venit într-o perioadă în care mai mulți oameni importanți din viața noastră își serbau ziua și ne simțeam asaltați de gestionarea lor concomitentă. Ne doream să le facem surprize plăcute fiecăruia și, în același timp, să scăpăm de corvoada telefonului fără fir sau a multiplelor aplicații și grupuri cu ajutorul cărora să ne organizăm. Astfel, am realizat câte probleme ar putea rezolva o aplicație care să ne spună când e ziua fiecărui contact din telefon și ce cadouri își dorește persoana respectivă. Și, pentru că suntem antreprenori, oameni de acțiune, am decis să transpunem ideea în realitate”, a declarat Robert Axane, co-fondator al Bday Entertainment. 

Reprezentanții Bday Entertainment estimează ca Bday să fie adoptată repede de către majoritatea utilizatorilor de smartphone-uri, de la adolescenții preocupați de gadgeturi și aplicații noi, la oamenii din companii mari, care își doresc să ducă optimizările de proces dincolo de muncă și până la persoanele care au o viață socială bogată, așadar multe evenimente și aniversări de gestionat. Astfel, aplicația răspunde nevoilor tuturor acestor categorii, rezolvând mai multe provocări simultan și încurajează feedback-ul din partea utilizatorilor pentru îmbunătățirea serviciilor oferite. 

Fondatorii Bday Entertainment – Tamir Amar, Robert Axane, Slomi Amar și Silviu Chiran – sunt antreprenori în domenii diverse, precumIT, confecții de lux și servicii.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: