BizRemote by certSIGN Stiri

Tricouri în dar pentru eroii din spitale

5 iun. 2020 < 1 min

Tricouri în dar pentru eroii din spitale

Reading Time: < 1 minut

Pornind de la ideea că personalul medical angajat direct în lupta cu coronavirusul are nevoie, pe lângă echipamente de protecție și alimente, de încurajări și susținere morală, a luat naștere proiectul „Tricou de erou”, care are ca obiectiv  să ofere unui număr cât mai mare de cadre medicale din România un tricou cu inscripția ”#erouliniaîntâi”, ca simbol al aprecierii pentru eforturile și sacrificiul lor din ultimele trei luni.

Cei care își doresc să facă un astfel de cadou medicilor, asistentelor, infirmierelor sau unei alte categorii de personal care își riscă zilnic sănătatea participând la îngrijirea bolnavilor de COVID-19 o pot face accesând site-ul proiectului și comandând tricouri pentru spitalul ales. Tricourile sunt ambalate în colete cu câte 50 de bucăți, astfel că poți alege să oferi doar multiplii de 50. Comanda este în regim non-profit, deci prețul plătit de donatori este egal cu costul produselor.

Inițiativa aparține echipei unei companii furnizoare de produse promoționale și, de când a fost demarat proiectul, la începutul lunii mai, peste 2300 de cadre medicale, din 28 de spitale, răspândite în 16 județe,  au primit tricoul lor de erou.

One Comment
  1. Mihai Homorozeanu
    Multumim pentru atentia oferita proiectului https://www.facebook.com/tricoudeerou.ro/

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: