Antreprenori by eMAG Companii Stiri

Arena Tei, un brand de evenimente lansat în 2020

4 feb. 2021 2 min

Arena Tei, un brand de evenimente lansat în 2020

Reading Time: 2 minute

Unul dintre cele mai afectate domenii de situația actuală a fost cel de entertainment, organizare de evenimente medii și mari, o situație care continuă și în 2021 și își va face simțite efectele pe termen lung. În orice criză însă, vor exista mereu companii și lideri care vor avea curajul și puterea de a risca și de a lansa produse noi. Arena Tei este un proiect gândit, creat și implementat de la zero de Publicis Events – de la găsirea și amenajarea locației, la programul artistic, comunicare, vânzare bilete, etc.

Astfel, Publicis Events a devenit singura agenție de BTL din România care a avut în 2020 un astfel de demers antreprenorial și care a arătat o adaptare perfectă la noul context. Prin urmare, când majoritatea clienților au preferat să își înghețe bugetele și să rămână în expectativă, Publicis Events a demonstrat că viziunea și curajul sunt cele doua ingrediente care pot transforma o criză într-o oportunitate.

Arena Tei este un spațiu cu circuit închis, în cadrul bazei Romsilva – str. Petricani 9A, într-o zonă verde, aerisită, cu o capacitate de până la 500 de persoane care pot sta pe scaune, la mese sau individual. Spectatorii au la dispoziție și o zonă de food & drinks, cu meniuri gourmet. Spațiul este adaptat tuturor normelor de siguranță și de distanțare socială și se adresează atât publicului larg, prin platforma Summer In The City, cât și companiilor aflate în căutarea unei soluții pentru implementarea evenimentelor corporate, fiind dotată cu tot ceea ce înseamnă logistică și echipament tehnic. Pe tot parcursul verii, Arena Tei a oferit o plajă largă de evenimente de la stand-up comedy, cinema în aer liber, concerte și până la spectacole de teatru.

„Perioada de lockdown nu a fost ușoară pentru noi cei care eram obișnuiți cu o activitate intensă și mereu în mișcare. Inițiativa Arena Tei s-a născut în acea perioada dificilă în care încercam să găsim soluții adaptate momentului. Exista deja un trend de evenimente de tip Drive In în Europa, însă am mizat pe un spațiu cochet, ușor accesibil, situat într-o zonă cât mai verde, liniștită, în care să-ți poți petrece în siguranță câteva ore împreună cu familia, prietenii, sau, de ce nu, tu cu tine însuți. Inițiativa a venit în perioada de relaxare, după primul lockdown din primăvară, și a apărut ca o necesitate firească a noastră ca și grup/ companie de a încerca să facem ceva pentru industria de evenimente,” a spus Răzvan Chirilov, Senior Producer la Publicis Events.

Echipa Publicis Events este foarte mândră că a reușit ca într-un an de criză sanitară fără precedent pentru omenire să își dezvolte competențele și expertiza și pornește în 2021 cu o nouă viziune asupra felului în care se schimba piața de evenimente în România.

Și, despre adaptabilitate se va vorbi și în momentul de față și în viitor, când știm clar că evenimentele nu vor mai fi la fel. Echipa Publicis Events s-a gândit deja la o abordare diferită a zonei de events și se îndreaptă cu pași repezi către evenimentele hibrid care vor avea atât componenta de offline pe care o cunoaștem cu totii, precum și componenta de online integrată și care astfel vor genera un reach mult mai mare.   

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: