Biz Singapore Exclusiv in Singapore

Arta intr-o saptamana

21 ian. 2015 < 1 min

Arta intr-o saptamana

Reading Time: < 1 minut

Nu este vorba de un curs rapid sau intens despre istoria artei, ci despre ArtWeek 2015, care are loc chiar in aceasta saptamana la Singapore.

Manifestarea marcheaza o perioada extrem de interesanta pentru calendarul cultural al anului la Singapore. ArtWeek, care a inceput in 17 ianuarie si se incheie in 25, prezinta publicului peste 100 de evenimente create de galerii, colectionari, artisti din toata lumea, intr-un mod inedit.

In cadrul evenimentului sunt anuntate si doua premiere pentru Singapore: deschiderea National Gallery dar si Pinacotheque de Paris, doua spatii care vor fi pe placul iubitorilor si cunoscatorilor de arta din intreaga lume.

La editia din acest an a Singapore ArtWeek, a cincea, participa un numar impresionant de galerii de top internationale,  130 de galerii din 29 de state, care creaza o platforma pentru colectionari, artisti, galeristi si curatori pentru toata Asia.

Exista si o premiera, ceea ce este deja o obisnuita pentru peisajul singaporez: Prudential Singapore Eye Exhibition, lansarea unei carti ce prezinta 62 de artisti contemporani singaporezi.

Alte momente de referinta din aceasta saptamana culturala: Asia Pacific Breweries Foundations Signature Art Prize isi va anunta castigatorii, iar Yang Fudong, unul dintre cei mai importanti artisti contemporani chinezi va avea o expozitie personala.

Singapore ArtWeek este un eveniment care nu trebuie ratat de nici un iubitor de arta, fiind una dintre cele mai importante manifestari culturale de profil din Asia. A nu se rata din calendar pe viitor.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: