Brand Focus Creativitate CSR

Atelierele ILBAH se alătură Festivalului Brazilor de Crăciun

2 dec. 2019 < 1 min

Atelierele ILBAH se alătură Festivalului Brazilor de Crăciun

Reading Time: < 1 minut

Salvați Copiii România organizează anual Festivalul Brazilor de Crăciun, la ediția din 2019 care va avea loc pe 12 decembrie la Stejarii Country Club, arhitecta Miruna Ardelean, împreună cu Atelierele ILBAH, alăturându-se cu propriul brăduț celorlalți 28 – Bear HUGS Tree.

În cadrul edițiilor de până acum s-au strâns peste 5 milioane euro, bani care au ajutat 40.000 de copii proveniți din medii socio-economice vulnerabile.

Ulterior, brazii vor fi licitați, iar banii vor merge către proiectele de combatere a sărăciei educaționale în rândul copiilor defavorizați. În urma ediției de anul acesta se vrea strângerea de fonduri suficiente pentru a ajuta alți 5.000 de copii.

Bear HUGS Tree, numele conceptului realizat de Miruna Ardelean și Atelierele ILBAH, transmite prin fiecare inițială una dintre valorile în care aceștia cred: “Brave. Equality. Alive. Rebirth. Happiness. Unity. Gratitude. Special”

Povestea bradului AteliereleILBAH transmite ideea de puritate și bucurie specific copilăriei. Designul reprezintă o combinație arhitecturală între spațiu și lumină, cu o lampă cu efect de cromoterapie la bază, însă elemental definitoriu se regăsește în mulțimea de ursuleți polari așezați în jurul lămpii. Aceștia pot fi donați copiilor, pentru a transmite mai departe îmbrățisări și veselie, propietarul râmânând cu lampă marca Artemide Metacolor semnată de desginerul Ernesto Gismondi.

Puteți licita bradul aici.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: