Antreprenori by eMAG Stiri

Start Zilele Biz 2014

23 oct. 2014 2 min

Start Zilele Biz 2014

Reading Time: 2 minute

In perioada 10-14 noiembrie organizam cea de a 13-a editie a evenimentului Zilele Biz. Va asteptam sa participati la 5 zile de discutii si networking alaturi de oameni de afaceri cu viziune, specialisti si consultanti, oameni care pot sa inspire prin exemplul lor. 

Veti afla in premiera povesti uluitoare despre succese si ratari, lectii de viata care schimba destine de business si ne ajuta sa intelegem in ce directie trebuie sa mergem mai departe” spune Marta Usureu, redactor sef si actionar majoritar al revistei Biz.

Intre noutatile editiei de anul acesta se numara: sesiunea interactiva  „Antreprenori fata in fata” in care veti avea ocazia sa stati la aceeasi masa cu specialisti si antreprenori care va vor putea raspunde concrect pe subiectele care va intereseza, 3 studii exclusive: Staffchoice, The Reputation Economy si Obiceiuri de consum, realizate de catre Mercury Research, GfK Romania si EXACT C&C, topul Biz „Top 20 de companii din IT pentru care sa lucrezi ” si workshop-uri de la care vei pleca cu un plan concret de actiune: „Arta luarii deciziilor” sustinut de Ph.D. Khaled Wahba, MSM Netherlands, Cum schimbam tipare de gandire prin sustenabilitate” sustinut de Thomas Kolster, autorul Goodvertising, “Now Hear This: The Zen of Audio Branding”, un workshop in premiera in Romania, sustinut de Uli Reese, President / Founding Partner iV2 GmbH.

Pe scena invitam an de an specialisti si oameni de afaceri care pot sa  inspire prin povestile si exemplul lor. Intre speakerii prezenti la editia de anul acesta se numara: specialisti in comunicare, antreprenoriat si gandire creativa Paul Renaud, Senior Adjunct Lecturer Maastricht School of Management Romania, Benjamin Rohe, MAS Angel Fund, Rodney Collins, PHD EMEA Regional Director, Truth Central McCann WorldGRoup, Catalin Nastasoiu, Creative Director, Catapult, strategi care au stiut sa gaseasca oportunitati si in vreme de criza Dr.Ing.Julien Bratu, Country Manager, Institutul Kaizen Romania, Mihail Marcu, Presedinte al Consiliului de Administratie, MedLife, Ioan Popa, Fondator si director general, Transavia, Mihai Patrascu, CEO, Evomag, Tudor Manea, Vicepresedinte pentru HR si Tehnologie, eMAG, Bodgan Putinica, CEO la Enea Software, Flavia Popa, Secretar General, BRD – Groupe Société Générale, Daniel Boaje, General Manager, McDonald’s, Adrian Botan, Creative Partner &VP Creative Excellence, McCann Central and Eastern Europe, Imola Zoltan, Owner, McCann PR, Anca Nuta, Head of Identity & Communication, UniCredit Tiriac Bank Romania. 

La un nivel care ne onoreaza, audienta de la ZileleBiz este un mix perfect format de antreprenori, manageri din mari companii, personalitati, investitori, oameni de marketing, comunicare si consultanti.

Despre Zilele Biz
Evenimentul Zilele Biz are loc in perioada 10-14 noiembrie 2014 la Howard Johnson Grand Plaza Hotel si reuneste, timp de cinci zile, sute de manageri si antreprenori intr-un eveniment unic care analizeaza tendintele in cinci domenii cheie de business: Antreprenoriat, Inovatie, Management, CSR si Media&Marketing. Mai multe informatii despre Zilele Biz si modalitatile de inscriere pe www.zilelebiz.ro

Program: Antreprenoriat I Inovatie I Management I CSR I Media&Marketing
Pentru detalii si inscrieri, va rugam contactați-ne la email gabriela.matei@revistabiz.ro, telefon: 0371.32.32.32.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: