Finanțe Stiri

BCR Banca pentru Locuinte lanseaza „Creditul fix pentru casa”

10 sept. 2015 < 1 min

BCR Banca pentru Locuinte lanseaza „Creditul fix pentru casa”

Reading Time: < 1 minut

BCR Banca pentru Locuinte lanseaza un nou tip de credit in lei „Creditul fix pentru casa” destinat doar pentru finantarea activitatilor de modernizare, reabilitare, consolidare, extindere locuinta sau constructie locuinta. Pentru obtinerea acestui nou tip de credit, clientii nu sunt conditionati de semnarea unui contract de economisire-creditare.

Valoarea maxima a creditului este de 400.000 lei iar cea minima de 22.000 lei, dobanda de 5,65%/an fiind fixa pe toata perioada de derulare a creditului.

Avansul in cazul creditelor ce au ca destinatie modernizarea, reabilitarea, extinderea si consolidarea, este de 0% in cazul creditelor mai mici de 88.000 lei si de 20% in cazul creditelor mai mari de 88.000 lei. Pentru creditele ce au ca destinatie constructia, avansul este de 25% din valoare de piata a proprietatii adusa in garantie (respectiv teren si constructie viitoare).

Perioada pentru care se acorda creditul este de 15 ani, banca acceptand pana la 3 coplatitori interni si/sau externi.

De exmplu, daca un client aplica la un credit pe 15 ani, de modernizare, cu o valoare de 80.000 RON, cu avans 0 (zero), garantat cu ipoteca, conditiile sunt urmatoarele: Dobanda fixa pe toata perioada de creditare: 5,65%, rata lunara de credit (dobanda + principal): 660 RON, dobanda anuala efectiva: 5,80%/an, astfel ca valoarea totala platibila va fi 118.809 RON. De asemenea clientul beneficiaza de comision de analiza dosar si comision lunar de administrare zero si de evaluarea imobilului adus in garantie, gratuita.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: