Finanțe Stiri

BCR scade cu 20% ratele clientilor cu credite vechi

7 sept. 2015 2 min

BCR scade cu 20% ratele clientilor cu credite vechi

Reading Time: 2 minute

BCR a initiat o campanie de reducere in medie cu 20% a costului creditelor imobiliare, ipotecare sau de consum cu ipoteca acordate in anii precedenti.

Banca Comerciala Romana ofera clientilor cu credite imobiliare si celor cu garantie ipotecara posibilitatea de a beneficia de o dobanda mai buna, echivalenta cu media pietei în acest moment – 4,95% p.a., precum si posibilitatea de a avem 5 ani dobanda fixa. Apoi dobanda va fi calculata EURIBOR + 3%. Pentru creditele de consum cu ipoteca dobanda este mai mare cu 1%, anunta banca, intr-un comunicat de presa.

Oferta este adresata toturor celor au un credit imobiliar, ipotecar sau de consum cu ipoteca în derulare si include si o asigurare de viata gratuita pe perioada de derulare a creditului.

BCR prezinta si un exemplu de calcul: pentru un credit de 51.250 de euro din noiembrie 2007, pe 30 de ani, iar clientul mai are de platit 269 de rate. Rata actuala a dobanzii este de 10,10%, clientul platind 403 de euro pe luna. Dupa acceptarea noii oferte a BCR (4,95%), rata va scadea la 264,5 euro pe luna.

“Echilibrul între rezultatele financiare si relatia cu clientii este starea de normalitate catre care ne îndreptam. Suntem o banca diferita fata de acum trei ani, avem o noua filozofie de business, si acest lucru se vede în masurile pe care le luam. BCR îsi ia angajamentul sa fie un partener pe termen lung pentru clienti si sa se adapteze, inclusiv prin gasirea solutiilor comerciale cele mai potrivite, provocarilor contextului economic. Am început prin a ne asculta mai bine clientii si am creat o unitate speciala dedicata îmbunatatirii experientei clientilor. Am lucrat în permanenta la îmbunatatirea cunostintelor de educatie financiara a clientilor nostri, si am încununat aceste eforturi cu lansarea unui Ghid de Creditare Responsabila, pe care l-am facut în parteneriat cu Asociatia Utilizatorilor Romani de Servicii Financiare si pe care l-am distribuit astazi în cateva sute de mii de exemplare”, a declarat Dana Demetrian, Vicepresedinte Retail&Private Banking, BCR.

Pentru clientii BCR, pe langa reducerea de peste 20% a ratei lunare de plata, banca ofera un flux rapid de aprobare, cu documentatie simplificata, într-un singur drum la banca, comisioane zero si asigurarea de viata gratuita pe întreaga durata a creditului.

“Mai facem un pas, probabil cel mai imporant în relatia cu clientii nostri de pana acum, si le oferim, proactiv, celor care au aratat buna-credinta si interesul pentru un parteneriat pe termen lung cu banca, platindu-si ratele la timp, posibilitatea de a beneficia de rate reduse cu pana la 30% cu o singura vizita la banca, fara o analiza suplimentara a veniturilor sau a garantiilor”, a mai spus Dana Demetrian.

Pentru a beneficia de aceasta oferta, clientii BCR cu credite ipotecare sau garantate cu ipoteca, trebuie sa se adreseze bancii – prin contact center la numarul 0800.801.227 sau în unitatile bancare, la consilierii specializati.

Pentru scurtarea timpului de aprobare, banca a contractat notari publici, care vor fi disponibili în unitatile bancii pentru a facilita semnare tuturor documentelor necesare.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: