Companii Lifestyle OPEN FOR BUSINESS Stiri

Cafea cu aromă de blockchain: Beans&Dots permite plata cu Bitcoin sau eGold

11 mart. 2021 2 min

Cafea cu aromă de blockchain: Beans&Dots permite plata cu Bitcoin sau eGold

Reading Time: 2 minute

Beans&Dots Specialty Coffee Shop a implementat în premieră, pentru industria din care face parte, modulul de plată în cryptocurrency oferit de Netopia Payments, dându-le astfel clienților săi posibilitatea de a plăti cu Bitcoin sau eGold produsele achiziționate din magazinul virtual beansanddots.ro.

Pentru clienți, disponibilitatea acestei tehnologii de ultimă oră completează mijloacele de plată clasice disponibile deja (card bancar), și le oferă posibilitatea de a realiza tranzacții mai rapide și mai sigure în magazinul virtual, arată Beans&Dots, într-un comunicat de presă.

Între cafeaua de specialitate și blockchain există o similitudine. La început puțini au fost cei care au înțeles ce este cafeaua de specialitate, ce aduce în plus, de ce este interesantă, cum îți poate face viața mai bună. Între timp a devenit o industrie de aproape 100 de miliarde USD. La fel se întâmplă și cu tehnologia blockchain. Dincolo de cryptocurrency, de care a auzit toată lumea, este un întreg univers “in the making” și ne bucurăm să fim primii din industria noastră care i se alătură. SunteLogo BeansnoDots.pngm convinși că această tehnologie va deveni din ce în ce mai mult o parte integrantă a vieții noastre de zi cu zi” – Alexandru Aron, Beans&Dots

În primă fază, integrarea permite plata cu cryptocurrency în magazinul online beansanddots.ro, pentru ca în perioada următoare aceasta să fie extinsă pentru a acoperi și sistemul de plăți în cele două puncte fizice de vânzare – Beans&Dots Cișmigiu și Beans&Dots Aviației.

Magazinul online beansanddots.ro vinde în exclusivitate în România cafeaua de specialitate prăjită în Berlin de către The Barn Coffee Roasters, considerată a fi una dintre cele mai bune prăjitorii de cafea de specialitate din Europa. Filosofia The Barn, pe care și Beans&Dots a îmbrățișat-o, este să aducă în ceștile consumatorilor de specialty coffee cele mai bune tipuri de cafea din lume. Plătind un preț corect, The Barn Coffee Roasters permite fermierilor de la care cumpără cafeaua verde să aibă un business sustenabil. Toate cafelele sunt sezoniere, single origin și au un punctaj de minim 86 de puncte.

Beans&Dots Speciality Coffee Shop este official reseller în România al The Barn Coffee Roaster.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: