BizRemote by certSIGN

Betano donează 100.000 de euro către Crucea Roșie Română

1 mai 2020 < 1 min

Betano donează 100.000 de euro către Crucea Roșie Română

Reading Time: < 1 minut

Operatorul european de pariuri sportive și cazinou online BETANO.com anunță că donează 100.000 de euro către Crucea Roșie Română pentru achiziționarea de echipamente urgente și necesare pentru spitalele din România.

Crucea Roșie Română va folosi donația pentru achiziționarea de echipamente medicale de protecție, care vor fi ulterior donate în comunitățile din România unde există cea mai mare nevoie de sprijin. Aceste resurse vor facilita crearea unor condiții suplimentare de siguranță pentru cadrele medicale aflate în prima linie de luptă împotriva COVID-19, dar și pentru apărarea sănătății și vieții pacienților români.

„Anul acesta a fost și va continua să fie o provocare pentru toate țările, iar acum, mai mult ca oricând, trebuie să fim solidari și să ne implicăm: oameni, organizații neguvernamentale, companii și autorități, deopotrivă, în a ajuta fiecare cum putem. Am ales să sprijinim eroii de astăzi în eforturile lor neobosite împotriva COVID-19, acum când lupta s-a mutat din stadioane în spitale”, a declarat Dragoș Mîndreci, Country Manager Betano România.

Compania a luat decizii similare de susținere a comunităților din toate țările în care este prezentă. Betano a donat 250.000 de măști de protecție către Ministerul Sănătății din Grecia, două aparate hematologie către Ministerul Sănătății din Cipru, iar în Portugalia, a donat 50.000 de euro pentru spitalele din Braga.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: