fbpx
Finanțe Stiri

Biletele de tren achizitionate online cu Garanti Bank

25/08/2015

author:

Biletele de tren achizitionate online cu Garanti Bank

Garanti Bank a incheiat un parteneriat cu CFR Calatori, prin care orice posesor de card isi poate achizitiona online biletele de tren, de la https://bilete.cfrcalatori.ro. Platforma de procesare a platilor este asigurata de catre NETOPIA mobilPay, unul dintre cei mai importanti procesatori de plati online cu cardul din Romania.

“La nivel local, numarul tranzactiilor online creste cu aproximativ 20% in fiecare an. Prin noul parteneriat cu CFR Calatori dorim sa oferim tuturor posesorilor de card din Romania, indiferent de banca emitenta, posibilitatea de a plati rapid biletele de tren, in cel mai simplu simplu, sigur si rapid mod posibil”, a declarat Emre Unal, Director Carduri, Garanti Bank.

Garanti Bank si NETOPIA mobilPay sunt parteneri din anul 2010, iar impreuna ofera servicii de procesare a tranzactiilor cu cardul, pentru comercianti, in mediul online.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE