Stiri Tech

Binance plănuiește livrarea a peste 5.000 de pizza către clienții săi

22 mai 2024 2 min

Binance plănuiește livrarea a peste 5.000 de pizza către clienții săi

Reading Time: 2 minute

Binance, cea mai mare platformă web3 și de criptomonede ca volum de tranzacții, care deservește 190 de milioane de utilizatori din 100 de țări, celebrează Bitcoin Pizza Day. Pe parcursul a 6 zile, Binance va distribui peste 5.000 de pizza la nivel global. Binance crește această sărbătoare la scară globală, îndeplinindu-și misiunea de a educa și de a interacționa atât cu utilizatorii de criptomonede, cât și cu cei care nu folosesc încă criptomonede.


O serie de evenimente vor începe din 17 mai și vor continua la nivel global până pe 22 mai, în Thailanda, Franța, Emiratele Arabe Unite, Australia, Mexic, Brazilia, Argentina, România și multe alte locații emblematice. Petreceri cu pizza cu participare fizică, autoutilitare personalizate Binance cu pizza și livrări de pizza cu membri notabili ai comunității crypto la bordul scuterelor Binance vor crea momente interesante pentru consumatori și membrii comunității pentru a interacționa direct cu brandul și a celebra prima achiziție din viața reală a criptomonedei.


În România, Binance va livra pizza alături de doi influenceri cunoscuți în comunitate pentru videourile lor amuzante dar și educative – George Tănase și Ionuț Rusu. Destinatarii vor fi trei dintre utilizatorii Binance care au intuit corect evoluția prețului BNB, pe canalele de Social Media ale Binance.


Rachel Conlan, Director de Marketing la Binance, subliniază importanța Bitcoin Pizza Day: „Înțelegerea cerințelor utilizatorilor și trader-ilor noștri este primordială pentru noi, așa că, știind cât de ocupați sunt, dorim să aducem sărbătoarea chiar la ușa lor. Prin intermediul unor astfel de inițiative, nu doar sărbătorim utilitatea din lumea reală a criptomonedei, dar și răspundem nevoilor comunității noastre active de tranzacționare”.


Activitățile din cadrul Zilei Pizza Bitcoin vor avea loc în 20 de țări de pe 5 continente, ajungând în Asia, Africa, America de Sud, Europa și Australia. Participanții la evenimentele cu prezență fizică vor avea ocazia să câștige articole promoționale exclusive Binance prin finalizarea unei serii de evenimente și jocuri, inclusiv Binance Topping Toss, Token Twister și BTD limbo. Participanții vor putea debloca premii în funcție de numărul de evenimente pe care le finalizează.

Foto: DallE- Open AI

Array

Articole pe aceeași temă: