Companii Stiri

Bittnet oferă companiilor românești soluții gratuite de muncă la distanță

10 mart. 2020 2 min

Bittnet oferă companiilor românești soluții gratuite de muncă la distanță

Reading Time: 2 minute

Pentru a ajuta companiile românești să facă față solicitărilor venite din partea angajaților de a lucra de acasă, în urma situației cauzate de COVID-19 (coronavirus), Grupul Bittnet și partenerii săi oferă soluții tehnologice gratuite pentru asigurarea continuității activităților de business de zi cu zi.

Cea mai ușoară măsură de prevenire a răspândirii unei eventuale infecții cu coronavirus este limitarea numărului de interacțiuni directe, precum și eliminarea expunerii personalului la zone aglomerate.

Multe companii mari și-au sfătuit deja angajații să lucreze de acasă pentru a evita expunerea nejustificată, și să desfășoare toate întâlnirile cu ajutorul unor soluții tehnologice pentru întâlniri virtuale. Pentru companiile românești antreprenoriale care nu au încă asemenea soluții, Bittnet, în parteneriat cu Microsoft și Cisco, va oferi soluții tehnologice gratuite, care vor permite angajaților să lucreze de acasă fără a provoca întreruperi semnificative în operațiunile zilnice.

Astfel, timp de 6 luni, vor fi oferite gratuit: Microsoft Office 365 E1 Trial – segmentul Corporate sau Enterprise, care include Microsoft Teams, cu limitare la 2.500 locuri. Pentru celelalte segmente de clienți se va putea deschide un trial de  Microsoft Teams și Cisco Webex – pentru organizații și persoane fizice, care include întâlniri video HD gratuite de pâna la 50 participanți și număr nelimitat de întâlniri, 1GB de stocare în cloud.

Inginerii de la Dendrio Solutions, companie care face parte din grupul Bittnet, se vor ocupa de toate solicitările și vor asigura implementarea soluțiilor gratuite, în timp ce instructorii de la Bittnet Training vor oferi gratuit traininguri pentru utilizarea instrumentelor de colaborare virtuală furnizate de Microsoft și Cisco.

Orice companie antreprenorială din România, indiferent de cifra de afaceri sau numărul de angajați, poate beneficia de aceste servicii completând online un formular de solicitare. Cererile vor fi gestionate conform principiului primul venit, primul servit, în limita resurselor. Serviciile de set-up oferite de echipa grupului Bittnet vor fi furnizate gratuit pentru o perioadă de două săptămâni, care poate fi extinsă în funcție de evoluția situației COVID-19 în România. Echipele Dendrio și Bittnet Training se vor ocupa de toate solicitările primite, în paralel cu responsabilitățile zilnice.

În ceea ce privește activitatea Bittnet Training, care furnizează traininguri IT, compania este pregătită să transfere toate livrările “din clasa cu instructor” în livrări de tip “live virtual”. Soluția permite participanților să se conecteze de la distanță la clasa virtuală, fiind proiectată special să ofere un proces educațional complex, profesional și interactiv, cât mai apropiat de un training în clasă. 

Bittnet, companie listată pe piața AeRO a Bursei de Valori București, a fost înființată în 2007 de frații Mihai și Cristian Logofătu, oferind training IT și soluții IT în România și în străinătate.

Credit foto: ID 88799795 © Michaeljayberlin | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: