Marketing

Biz este revista de business preferată de români

3 aug. 2018 2 min

Biz este revista de business preferată de români

Reading Time: 2 minute

Revista Biz este brandul preferat al românilor în categoria „Reviste de business”, potrivit studiului Consumer Choice Award, realizat de către compania portugheză de cercetare de piață Netsonda.

„Ne onorează toate premiile și recunoașterea pe care Biz le-a primit de-a lungul anilor. Cu atât mai mult, ne bucură această distincție pentru că ea vine în urma unui studiu independent și este o confirmare a faptului că brandul Biz și proiectele pe care le construim în jurul revistei sunt apreciate de publicul activ, interesat de inovație, business și tedințe”, spune Marta Ușurelu, Managing Partner Biz Agency și redactor-șef Biz.

Consumer Choice Award măsoară nivelul de satisfacție și acceptabilitate a mărcilor de către consumatori. Studiul este rezultatul unei analize complexe a preferințelor consumatorului, desfășurat în intervalul 18 decembrie 2017 – 24 ianuarie 2018. Analiza realizată de Grupul Netsonda are la bază 2.353 de interviuri și este reprezentativ la nivel regional, pentru ambele sexe și pentru vârsta populației României între 18 ani și 65 de ani.

Factorii care au determinat alegerea brandurilor din România în sondajul Consumer Choice sunt: calitatea pe piață, diferențierea față de alte mărci din categorie, inovarea față de alte mărci din categorie, credibilitatea pe piață, satisfacția globală față de alte mărci din categorie, prescripția, intenția de a cumpăra sau recomandarea în categorie. Între brandurile premiate local de către Consumer Choice în acest an se mai numără Danone, Tuborg, Gerovital, Orange, Groupama Asigurări, Lipton, HBO, Grand Cinema & More sau Kaufland.

 

Înscrie și brandul tău până pe 30 Octombrie aici: https://consumerchoiceeurope.com/apply-here/ 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: