Biz World Proiecte Biz

Biz World: Descoperim lumea la ea acasă

10 mai 2019 3 min

Biz World: Descoperim lumea la ea acasă

Reading Time: 3 minute

Din 2011, redacția Biz se mută pentru o săptămână într-o altă țară a lumii, cu impact asupra României dar și asupra economiei globale, ca să ia pulsul afacerilor și să vorbească la fața locului cu oamenii care contează despre business, branduri, societate, cultură.

Este un proiect realizat în premieră mondială. Nicio altă publicație nu și-a mai mutat întreaga redacție peste granițe. La fiecare ediție reușim să ne întâlnim pentru interviuri cu CEO și lideri din cele mai mari companii din țara respectivă, dar și cu înalți reprezentanți ai autorităților naționale, care ne oferă informații prețioase despre felul în care pot fi abordate provocările lumii interconectate în care trăim.

Biz World înseamnă o ediție specială a revistei Biz realizată în totalitate în afara granițelor țării. Cele nouă ediții de până acum ne-au purtat în nouă țări, de pe trei continente – Belgia, Marea Britanie, SUA, Germania, Singapore, Austria, Franța, Japonia, Israel.

Proiectul a devenit cunoscut nu doar în România, ci și pe plan global, iar recunoașterea internațională a venit încă de la prima ediție, realizată la Bruxelles, în inima Uniunii Europene: am primit o scrisoare de felicitare din partea cabinetului regelui Belgiei pentru inițiativa noastră.

Mai mult, coperta Biz Singapore realizată de Brandient pentru Biz a primit premiul Red Dot, cea mai importantă distincție de design din lume! A fost primul premiu Red Dot obținut de România.

Trăim într-o lume mai interconectată ca niciodată. Firele invizibile ale economiei globale ne afectează mai mult decât am crede și Biz caută să afle direct de la sursă cum se vor și cum ne vor mișca acestea în anii care vin. Biz World redescoperă în fiecare an lumea internațională de business la ea acasă și aduce în prim plan povești interesante de pe toate meridianele globului și oameni care schimbă lumea!

2020 – Biz Olanda

Biz Olanda coperta 2020

2019 – Biz Coreea

Biz Korea coperta 2019

2019 – Biz Israel

Biz Israel

2018 – Biz Japonia

Biz Japonia

2017 – Biz Franța

Biz Franta

2016 – Biz Austria

Biz Austria

2015 – Biz Singapore

Biz Singapore

2014 – Biz Germania

Biz Germania

2013 – Biz New York & Silicon Valley

Biz magazine cover - Biz New York & Silicon Valley

2012 – Biz Londra

Biz magazine cover - Biz London

2011 – Biz Bruxelles

Biz magazine cover - Bruxelles edition

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: