BizRemote by certSIGN

BizRemote: Arctic a lansat mișcarea de solidaritate „Respect pentru linia întâi”

20/04/2020 2 min read

author:

BizRemote: Arctic a lansat mișcarea de solidaritate „Respect pentru linia întâi”

Reading Time: 2 minute

Arctic, liderul pieței de electrocasnice din România, a anunțat lansarea unei mișcări de solidaritate intitulate „Respect pentru linia întâi!”, în semn de recunoștință și apreciere pentru profesioniștii din prima linie în lupta cu COVID-19.

Mesajul campaniei este adus promovat de către Arctic în fabricile sale, în rețeaua de service-uri, dar și în social media prin hashtag-ul #RespectLiniaIntai și în outdoor.

Campaniei #RespectLiniaIntai s-au alăturat și alte companii care amplifică mesajul în mediul digital și în social media: UniCredit, EY Romania, Olympus Foods, Zitec, Mirro, Regista, Marsh, CEC Bank, Free Now, IAA România, Publicis și Oxygen.

„În primul rând, în această perioadă care ne pune la încercare pe toți, dorim să mulțumim profesioniștilor din linia întâi – personalului medical, ofițerilor de poliție și tuturor celor care se expun zi de zi, pentru dedicarea, implicarea și angajamentul lor în lupta împotriva acestei crizei. În același timp, dorim să ne arătăm respectul față de angajații noștri din fabrici, care sunt, de asemenea, în prima linie și contribuie la menținerea economiei”, a declarat Murat Büyükerk, General Manager Arctic.

Arctic s-a implicat deja în lupta împotriva crizei generate de noul coronavirus și, în baza colaborării cu Crucea Roșie Română și cu Federația Solidaritatea Sanitară din România, a donat peste 1.200 de electrocasnice, contribuind la dotarea a peste 90 de spitale și servicii de ambulanță cu produse necesare personalului medical și pacienților.

Arctic este parte din grupul turc Arçelik din anul 2002 și are 4.300 de angajați în România. Compania exportă 83% din producția realizată în România în peste 85 de țări, având la Găești cea mai mare fabrică de electrocasnice din Europa continentală, unde a produs peste 36 de milioane de aparate frigorifice. Compania deține și fabrica de mașini de spălat de la Ulmi, Dâmbovița, cu o capacitate de producție de 2.2 milioane de unități pe an, care funcționează în sistemul automatizat Industry 4.0.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă