BizRemote by certSIGN Companii Stiri

BizRemote: La Alfredo Seafoods, 20% dintre angajați lucrează remote

20 mart. 2020 < 1 min

BizRemote: La Alfredo Seafoods, 20% dintre angajați lucrează remote

Reading Time: < 1 minut

Alfredo Seafoods a implementat o metodologie pentru lucrul remote din 2015, iar în acest moment 20% dintre angajați lucrează de acasă, pentru a preveni răspândirea COVID-19.

“Am luat o serie de măsuri printre care se numără: lucrul în schimburi, măsuri suplimentare de igienă în acord cu cele stipulate de autorități pentru această perioadă, începerea programului la ore diferite, pentru diferite departamente – ne referim la oamenii care trebuie să vină la muncă și în această perioadă, prin natura activității lor”, a declarat, pentru Biz, Cristian Dărămănescu, fondatorul Alfredo Seafoods.

Antreprenorul a arătat că s-a încercat trecerea a cât mai multor angajați la sistemul de lucru de acasă – cum ar fi cei din departamentele de vânzări și contabilitate etc., adică aproximativ 20% din personal, cu respectarea tuturor procedurilor din sfera de GDPR.

 

Cristian Dărămănescu spune că business-ul va fi afectat de pandemia COVID-19, dar încearcă să facă “tot ce este posibil pentru a avea o scădere cât mai mică”. Antreprenorul spune că va avea o estimare mai clară peste o lună, dar cu siguranță se va înregistra o scădere a activității și a profitabilității.

Pentru mai multe știri, informații și sfaturi pentru companii legate de continuitatea businessului în condițiile actualei pandemii de COVID-19 accesează secțiunea specială BizRemote.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: