Companii Stiri

Blue Air reia zborurile internaționale de la Cluj Napoca

21 oct. 2020 2 min

Blue Air reia zborurile internaționale de la Cluj Napoca

Reading Time: 2 minute

Blue Air va opera zboruri directe către 13 destinații cheie din Europa de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj Napoca, inclusiv două zboruri interne zilnice către București, începând cu luna martie 2021.

Noile rute introduse vor optimiza oferta de călătorie a românilor din regiunea Cluj, oferindu-le conexiuni eficiente cu destinații europene de interes major atât pentru segmentul de leisure cât și pentru business. Noile destinații care vor fi operate de la Cluj sunt: ​​Amsterdam, Barcelona, ​​Bruxelles, Dublin, Hamburg, Koln, Larnaca, Londra, Madrid, Milano, Paris, Roma și Stuttgart.

În cadrul strategiei de poziționare ca prima opțiune de transport aerian low-cost pentru români, Blue Air mizează pe extinderea rețelei de rute directe și de conexiune și pe adaptarea rapidă la cererea și profilul piețelor locale.

Cu ocazia evenimentului care a marcat redeschiderea Aeroportului Internațional Bacău, Blue Air își reconfirmă angajamentul către Bacău ca piață strategică pentru companie și anunță 7 noi rute operate din Bacău începând cu decembrie 2020, conexiuni smart cu Europa via București, precum și oferte și servicii personalizate și conectivități adaptate nevoilor locale ale băcăuanilor.  

„Investim mult timp și efort în dezvoltarea hub-urilor regionale și considerăm că acest tip de implicare creează cel mai bun fundament pentru o dezvoltare durabilă. Baza Blue Air Bacău reprezintă cea mai bună expresie a acestui angajament: 11 ani, peste 30 000 de zboruri, peste 4 000 000 pasageri care au zburat cu Blue Air de la/ către Bacău. Pentru 2021, Blue Air își propune să ofere pasagerilor săi o rețea eficientă de rute exclusive și conexiuni smart, precum și oferte și servicii relevante pentru nevoile lor actuale, bazate pe expertiza inegalabilă a culturii locale”, spune Krassimir Tanev, Director Comercial Blue Air.

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportați, cu un model de business bazat pe reducerea complexității, respectiv Low Cost – Low Complexity. Compania are peste 1.000 de angajați și operează avioane tip Boeing 737. În cei 15 ani de activitate, operatorul aerian a transportat peste 30 de milioane de pasageri și a zburat peste 340 milioane de kilometri. Compania este certificată IATA Operational Safety Audit (IOSA) de către International Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepționale de operare și este membră cu drepturi depline IATA.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: