Stiri Tech

Star Storage cauta 30 de specialisti IT

12 feb. 2015 < 1 min

Star Storage cauta 30 de specialisti IT

Reading Time: < 1 minut

Pentru ca extinderea pe pietele internationale a devenit o prioritate, Star Storage, furnizor de solutii IT si servicii Cloud, isi propune sa angajeze pe parcursul acestui an 30 de specialisti.

Printre pozitiile deschise in prezent se numara cele de international business development manager, solution sales manager, account manager, solution sales consultant, dezvoltator Java, solution architect, consultant de aplicatii, dezvoltator de aplicatii, atat pentru sediul central din Bucuresti, cat si pentru punctele de lucru din Craiova si Chisinau.

Compania va lansa in martie un program de internship, care va avea ca obiectiv pregatirea a peste 20 de studenti in cadrul unor departamente tehnice si non-tehnice ale companiei.

„In general cautam sa identificam specialisti, precum si persoane talentate cu aspiratii inalte si orientate spre inovatie si care cred in Romania si in capacitatea companiilor romanesti de a cuceri lumea. Credem in Romania si in potentialul tinerilor romani si de aceea ne dorim sa avem cat mai multi in echipa noastra”, a declarat Catalin Paunescu, CEO Star Storage.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: