Companii Stiri

BOSCH, lider la electrocasnice

26 mai 2015 < 1 min

BOSCH, lider la electrocasnice

Reading Time: < 1 minut

Bosch este noul lider in topul increderii consumatorilor romani, pe segmentul produse electrocasnice de bucatarie. Studiul realizat anual de Reader’s Digest in 7 tari europene, este un reper al increderii consumatorilor in marcile lor preferate si se desfasoara pentru 38 de categorii.

Bosch se afla pe primul loc in topul preferintelor consumatorilor romani in segmentul produse electrocasnice pentru bucatarie, conform studiului Trusted Brands 2015. Acest sondaj de piata vizeaza identificarea si premierea marcilor care reusesc sa ajunga sau sa se mentina in topul preferintelor consumatorilor din Europasi este realizat de catre Tarsago Romania, detinatorul licentei Reader’s Digest.

“ La 16 ani de prezenta pe piata din Romania, peste 3.000.000 de produse electrocasnice Bosch si-au gasit intrebuintare in caminele romanilor. Increderea acordata de consumatori ne bucura si ne confera in acelasi timp o mare responsabilitate, aceea de a mentine aceleasi standarde ridicate cu privire la produsele si serviciile pe care le oferim,” a declarat Mihai Voicila, Director General BSH Electrocasnice S.R.L.

In cadrul sondajului, respondentii si-au exprimat opinia cu privire la marcile in care au incredere. Toti cei care au participat la sondaj au evaluat brandurile in functie de „calitate”, „valoare excelenta”, „imagine puternica”, „intelegerea nevoilor clientilor”, dar si in ceea ce priveste „responsabilitatea sociala”.

Studiul integral poate fi vizualizat si descarcat de pe site-ul dedicat www.rdtrustedbrands.com .

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: