Marketing Stiri

Cyber si PR Creativ in cursa pentru Cannes Lions

18 feb. 2015 2 min

Cyber si PR Creativ in cursa pentru Cannes Lions

Reading Time: 2 minute

Cannes Lions Romania anunta competitiile Cyber si PR Creativ in contextul pregatirilor pentru editia de anul acesta a Cannes Lions.

Credit foto: © Putnik | Dreamstime.com

Competitia Cyber, “Meet up in Cannes”, este organizata in parteneriat cu agentia Senior Hyper si la aceasta sunt invitati sa participe tineri cu specializare in webdesign, arte digitale si programare.

Competitia de lobby si PR Creativ se desfasoara sub umbrela “The next 10 golden years”.

Briefurile pentru ambele competitii poate fi solicitat la win@canneslions.ro, deadline-ul pentru rezolvare fiind 24 februarie.

Varsta limita pentru participare este de 28 de ani. Participantii pot inscrie solutiile individual sau in echipe. Cele mai bune idei sunt premiate cu burse in valoare de 2500 de euro la The Alternative School / semestrul Cannes, care incepe la finele lui februarie.

Dupa 8 saptamani de studiu si competitii interne, cele mai bune echipe ale Scolii, atat din sectiunea de PR, cat si din cea de Cyber, vor pleca spre Cannes, reprezentand Romania in competitiile de la Cannes Lions.

Lucrarile aflate pe shortlist si cele castigatoare vor putea ­ descoperite si analizate online, pe pagina de Facebook a The Alternative School for Creative Thinking.

Juratii competitiei Cyber sunt Teodora Migdalovici – Ambasador Lions Festivals, Vasile Alboiu – Creative Director Senior Hyper, Bianca Dumitrascu si Razvan Ghilencea, medaliati cu Gold la Cannes Lions 2014, Alexandru Haidamac, medaliat cu aur la Cannes Lions 2013 si Olga Sanda, BDC.

Juratii competitiei de PR sunt Teodora Migdalovici – Ambasador Lions Festivals, Bianca Dumitrascu si Razvan Ghilencea, medaliati cu gold la Cannes Lions 2014, Alexandru Haidamac, medaliat cu aur la Cannes Lions 2013, Cristina Blanaru – founder AdHugger si Olga Sanda – BDC.

Castigatorii concursului “MeetUp in Cannes”, cat si ai competitiei de PR si lobby “The next 10 years”, vor anuntati pe 26 februarie, in cadrul evenimentului “The Best of Design” / “The best of Product Design” , primul din seria de evenimente “The Best of Cannes” de anul acesta.

In 2013 si 2014, doua dintre echipele The Alternative School for Creative Thinking au adus singurul aur romanesc de la Cannes, in urma competitiilor de Cyber si Design. In 2014, Bianca Dumitrascu si Razvan Ghilencea, una dintre echipele alternative, a fost premiata cu aur la aceeasi competitie, unde au participat alte 37 echipe din tari cu traditie in domeniu.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: