Finanțe Stiri

BRD, finanțare de 54 mil. euro pentru Aramis

5 feb. 2020 < 1 min

BRD, finanțare de 54 mil. euro pentru Aramis

Reading Time: < 1 minut

BRD Groupe Societe Generale, a treia bancă românească după active, și compania Aramis Invest Group din Baia Mare au semnat un contract de credit în valoare de 54 de milioane de lei, pentru a finanța nevoile de capital de lucru ale companiei și investițiile pentru dezvoltarea activităților de producție.

“Aramis Invest este unul dintre cei mai vechi clienți ai noștri și suntem mândri că am însoțit această companie în fiecare etapă a dezvoltării ei. Suntem foarte onorați de încrederea arătată de Aramis și, de asemenea, mândri că, împreună cu ei, ne putem urmări obiectivul de a finanța dezvoltarea economiei românești”, a spus Yves Lallemand, Directorul general adjunct al BRD, coordonatorul activității de corporate banking.

„Ne simțim în siguranță lucrând cu o bancă precum BRD. Buni cunoscători ai businessului, ne-au sprijinit întotdeauna dezvoltarea. Credem într-un viitor foarte bun împreună cu echipa BRD, bazat pe trecutul nostru comun”, a spus Vladimir Iacob, acționarul majoritar al Aramis Invest.

BRD este un jucător de top pe piața creditelor acordate companiilor locale și multinaționale, și numărul 1 pe piața românească a factoringului.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: