BizRemote by certSIGN Finanțe Stiri

BRD, parteneriat cu CRIF pentru simplificarea acordării creditelor

31/08/2020 2 min read

BRD, parteneriat cu CRIF pentru simplificarea acordării creditelor

Reading Time: 2 minute

BRD Groupe Société Générale și partenerul său strategic, CRIF, au lansat o platformă optimizată de originare a creditelor retail pentru a îmbunătăți experiența clienților și a scurta timpul de aprobare.

Obiectivul BRD este acela de a crește volumul creditelor acordate clienților prin implementarea unui proces simplificat și alegerea unei referințe de înaltă calitate, recunoscută pe scară largă și centrată pe client, anunță BRD, într-un comunicat de presă.

Compania CRIF a fost selectată ca partener pentru implementarea unei aplicații end-to-end pentru persoane fizice și companii mici, de la inițierea și până la punerea la dispoziție a creditului. Platforma software, dezvoltată și personalizată de CRIF, a permis BRD să-și conducă procesul de originare a creditelor, sprijinindu-i obiectivele de afaceri cu o abordare flexibilă și scalabilă prin utilizarea unei suite de soluții de decizie, strategii de risc și procese de lucru ușor configurabile de către utilizatorii de afaceri.

Aplicația CRIF se adresează întregului portofoliu de clienți și produse BRD, negarantate și negarantate, și acceptă toate tipurile de credite (noi, reînnoiri, refinanțare, restructurare etc.).

Potrivit reprezentanților BRD, trei factori principali au făcut ca aplicația CRIF să aibă succes. În primul rând, integrarea online cu toți principalii furnizori de informații de pe piața românească (Biroul de Credit, ANAF etc). În al doilea rând, caracteristicile multilingve, care sunt scalabile pentru mai multe țări, cu mai mult de 30 de puncte de integrare online în cadrul diferitelor procese de flux de lucru. În cele din urmă, utilizatorii au control deplin asupra tuturor strategiilor de creditare: autorizare, verificarea gradului de îndatorare (Debt-to-Income), cross selling, upselling, risk based pricing etc.

Prin parteneriatul cu CRIF, BRD a obținut un standard ridicat de servicii, îmbunătățind performanța vânzărilor și satisfacția clienților și scurtând timpul de aprobare. Eficiența și performanța proceselor de creditare vor conduce la optimizarea resurselor și a riscurilor operaționale și la realizarea unui proces de creditare unic și centralizat pentru a sprijini creșterea creditării. BRD și-a îmbunătățit guvernanța riscurilor și s-a putut baza pe o arhitectură solidă integrată cu o platformă de subscriere de ultimă generație, reușind și obținerea unei mai mari eficiențe a costurilor IT, precum și reducerea timpului necesar lansării pe piață a noi produse, modificarea strategiilor de creditare și a proceselor, se mai arată în comunicat.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă