Companii Stiri

Brico Dépôt a finalizat lucrarile de reamenajare

3 sept. 2015 < 1 min

Brico Dépôt a finalizat lucrarile de reamenajare

Reading Time: < 1 minut

Brico Dépôt a finalizat procesul de transformare a magazinelor achizitionate in 2013 si inaugureaza pe 4 septembrie cel mai nou depozit al sau in Baneasa

Cu o suprafata de 7500 metri patrati, magazinul din Baneasa a ramas deschis pentru clientii sai pe toata durata lucrarilor de transformare, care au durat 11 saptamani. Depozitul este structurat intr-un format usor de parcurs, mentinand cele trei zone principale: materiale de constructii; renovarea locuintei si amenajari interioare

Tot in aceasta perioada, Brico Dépôt lanseaza aplicatia mobila gratuita pe IOS si Android – “Bricodepot”, dar si catalogul online pe www.bricodepot.ro.

Pana pe 30 septembrie, toti clientii care achizitioneaza produse din depozitele Brico Dépôt, pot beneficia de oferte de finantare si de credite personalizate prin biroul Brico Credit, dezvoltat in parteneriat cu BRD Finance si ERB Retail Services. Produsele pot fi achizitionate cu dobanda zero pana la 12 rate lunare, pentru cumparaturi de minimum 500 lei.

Brico Dépôt este parte a grupului Kingfisher, cel mai mare grup de retail de home improvement din Europa si al treilea ca marime la nivel mondial, cu 1134 de magazine in noua tari din Europa si Asia.

Principalele branduri de retail ale Kingfisher sunt B&Q, Castorama, Brico Dépôt si Screwfix. Kingfisher opereaza de asemenea brandul Koçtas, o colaborare de 50% in Turcia cu Grupul Koç.

Brico Dépôt a fost infiintat in 1993 in Reims (Franta). Are in prezent 114 de magazine in Franta, 28 in Spania, 15 in Romania si doua in Portugalia.

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: