BizRemote by certSIGN Analize

București, pe primul loc în topul orașelor cu cele mai bune condiții pentru munca la distanță

26 apr. 2020 < 1 min

București, pe primul loc în topul orașelor cu cele mai bune condiții pentru munca la distanță

Reading Time: < 1 minut

Bucureștiul este cel mai bun oraș din lume pentru munca de acasă sau de la distanță, potrivit Indexului Remote Working, realizat de Broadband Deals din UK.

Indexul a analizat 50 de mari orașe ale lumii și a realizat clasamentul luând în calcul mai mulți factori: viteza medie a internetului, serviciile de livrare de mâncare, numărul de joburi ”la distanță” disponibile, prețul unui laptop (Macbook) și costurile cu traiul de zi cu zi.  

4,33% dintre joburile din capitala României sunt remote, arată analiza, iar în privința vitezei internetului, Bucureștiul se situează pe locul 4 cu 52 Mbps și pe locul 7 în ceea ce privește costurile pentru traiul de zi cu zi (421 de lire sterline lunar).

Pe locurile următoare se situează trei orașe din Statele Unite: Huston, Las Vegas și Atlanta, urmate de Budapesta.

Top 10 orașe pentru remote working

top 10 remote work
Sursa: Broadband Deals

La polul opus, pe ultimele locuri se află Roma, Milano și Seul.

Întreg clasamentul, aici

Foto: © Andose24 | Dreamstime.com

11 Comments
 1. Gabriel Dumitrescu
  Bine punctat articolul! Succint si la obiect. Toate bune si frumoase, mai multi straini in Bucuresti inseamna mai multi bani intrati si in Romania. Pentru cei care lucreaza de acasa fiti atenti cand va conectati remote (vezi link-ul din nume) si, vorba englezului, "Stay Safe!"
 2. Ccp
  Mda ,ceea ce înseamnă că noi suntem doar o piata de desfacere și nu una care produce valoare adăugată..așa că nu mă încălzește cu nimic producția de hirtogarii..porcul,piinea,vibrochenul unei mașini nu cresc in mediul in lume..da ,se vind in mediul on-line și le fac alții ,care nu sunt primii la telemunca?????
 3. dan
  ce retea mai are 52 mbps in bucuresti? am de 5 ori mai mult pe telefon, de 20 de ori mai mult la pc...
 4. Monica Popa
  421 de lire... Ce este inclus in suma asta?
 5. Alexandru Dragomir
  In 2018 eram pe ultimele locuri la acest capitol. https://www.statista.com/chart/20743/share-of-employed-people-who-usually-work-from-home/

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: