Editorial

Bun venit in Singapore!

20 feb. 2015 2 min

Bun venit in Singapore!

Reading Time: 2 minute

Am ajuns la a cincea editie speciala pe care, alaturi de echipa Biz, am realizat-o integral peste hotare. Asia a fost mereu in agenda noastra, iar din vara trecuta am inceput atent planificarea pentru Singapore.

Am petrecut opt zile in ianuarie in acest oras aflat cu mult inaintea noastra, cu o cultura si filosofie de viata la care aspiram sa ajungem si noi cat mai curand.

Singapore este orasul de maine, locul unde tehnologia, inovatia si designul te insotesc la orice pas. Este acea tara care si-a propus sa ajunga asa cum o spune sloganul oficial: „Cel mai bun loc in care sa lucrezi, sa traiesti si sa te distrezi!”.

Despre cum este organizat acest stat, cum functioneaza „dictatura” in 2015 intr-o tara care infloreste de la an la an, de ce este designul una dintre principalele directii de dezvoltare si cum au reusit singaporezii sa ajunga casa tehnologiei am scris in aceasta editie.

Va prezentam un numar plin de continut adevarat si speram ca asa cum singaporezii au reusit sa se dezvolte, sa reusim si noi, ca tara, sa crestem cat mai curand!

Stiu, nimic nu se intampla peste noapte. Cu siguranta, trebuie sa ne decidem ca popor daca vrem sa ne schimbam si sa evoluam. Ascensiunea acestui oras, care a pornit la drum acum 50 de ani cu toti din jur spunand ca nu are nicio sansa, demonstreaza ca poti ajunge in doar cateva decenii in primele trei orase ale lumii!

Si nu doar pentru respectivul motiv este uimitor acest oras. Este un stat care merita vizitat si luat ca exemplu de „Nimic nu este imposibil!”. Pe noi ne-a convins ca se poate si am scris acest numar gandindu-ne la voi, cei care cititi mai mult decat banalitati si povesti de neputinta. Stim ca o sa va placa. Si speram sa va inspire!

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: